cexfinalistas21El lliurament dels Premis CEX-Centres d'Excel·lència 2021, “Adaptació àgil i nous models de negoci com a reacció a una crisi global”, tindrà lloc el 30 de setembre, a València, en un acte públic organitzat per IVACE Generalitat Valenciana, en el transcurs del qual les cinc organitzacions finalistes - Càritas Bizkaia, Arteman Komunikazioa, Certest, IFEMA Madrid i Del nord d'Aplicacions i Obres S.L -,exposaran els seus millors pràctiques i en el qual es coneixerà l'empresa guanyadora d'aquesta edició.

>> Inscripció prèvia per a seguir la gal·la 

L'Associació Nacional de Centres Promotors de l'Excel·lència (CEX), de la qual forma part IVACE, es va constituir en 2006 amb l'objectiu d'unir els esforços que s'estaven realitzant en diferents comunitats autònomes per a potenciar, de manera conjunta i coordinada, el desenvolupament de la cultura de la innovació i l'excel·lència en gestió empresarial.

L'Associació convoca anualment aquest premi amb el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre empreses i organitzacions. A l'edició d'enguany sobre “Adaptació àgil i nous models de negoci com a reacció a una crisi global" es van presentar un total 16 organitzacions candidates de les quals es van seleccionar cinc empreses finalistes.

Les bones pràctiques de les empreses finalistes són:

Càritas Bizkaia per la seua iniciativa: tecnologia al servei de les persones més vulnerables, perquè ningú es quede arrere. Coneix la seua bona pràctica ací.

Arteman Komunikazioa, per la seua iniciativa Subhasta virtual de bestiar: fita per al primer sector. Coneix la seua bona pràctica ací.

Certest per la seua bona pràctica #Certestestacontigo enfront la COVID-19. Coneix la seua bona pràctica ací.

IFEMA Madrid, per Fruit Attraction LIVEConnect: transformació d'un esdeveniment firal professional tradicional basat exclusivament en el presencial, a un nou model híbrid i digital. Coneix la seua bona pràctica ací.

– Del nord d'Aplicacions i Obres S.L. per la seua adaptació àgil com a reacció a la crisi global de la Covid. Coneix la seua bona pràctica ací.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.