TallerBrexit2El 8 de febrer celebrem una nova sessió dels Tallers Brexit - Guies d'accés al mercat del Regne Unit a partir de l'1 de gener 2021, organitzats conjuntament entre ICEX Exportació i Inversions, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i Ivace Internacional.

En aquesta ocasió el webinari està dedicat al sector agroalimentari i el retorn d'envasos i en ell s'explicarà la sistemàtica desenvolupada pel Regne Unit per a dur a terme els controls dels productes agroalimentaris, les facilitats duaneres que posen a la disposició dels importadors, així com els models d'emmagatzematge temporal i despatx previ que entraran en vigor a partir de l'1 de juliol de manera generalitzada.

>> Consulta el programa i inscriu-te

Desde IVACE queremos ayudarte para afrontar la nueva situación que implica la retirada del Reino Unido de la UE y por ello habilitamos nuevos canales de comunicación con nuestra antena en Londres y te ofrecemos toda la información actualizada sobre el mismo.

>> Dubtes sobre el BREXIT? Contácta'ns

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.