91745 foto1Arriba la 14ena edició dels Premis Emprenedor XXI Comunitat Valenciana, una iniciativa impulsada per CaixaBank a través de DayOne, que té com a objectiu identificar, reconéixer i acompanyar a les joves empreses amb major potencial de creixement, obrint-los portes cap a noves oportunitats. Aquests premis estan co-atorgats amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través de ENISA a Espanya i Banc BPI a Portugal.

En la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI València), sobretot en la part de difusió per a donar a conéixer aquests premis a l'empresariat valencià per a així fomentar activitats empresarials.

Convocatòria oberta

Si tens una microempresa o PIME de base tecnològica i innovadora a Espanya o Portugal, amb un elevat potencial de creixement i l'inici d'activitat del qual siga posterior a l'1 de gener de 2017, no tanques aquesta porta! Presenta la teua candidatura a través de la pàgina web www.emprendedorxxi es fins al 4 de desembre de 2020.

Molt més que un Premi

Els Premis EmprenedorXXI atorguen 19 premis territorials amb una dotació econòmica de 5.000€, un per a cada CCAA a Espanya i dues per a Portugal.

Els participants també podran presentar la seua solució per a algun dels 8 Reptes EmprenedorXXI d'enguany i rebre un premi de 15.000€.

A més de la dotació econòmica, els Premis EmprenedorXXI permeten accedir a programes d'acompanyament internacional d'alt nivell com Moonshot Thinking, organitzat per ESADE en col·laboració amb experts de Silicon Valley, i a un programa de mentoring amb l'acompanyament d'experts de cada sector.

Addicionalment, podran participar en les iniciatives Investors Day EmprendedorXXI i optar al programa DayOne Open Innovation, dotat amb 15.000€ per a realitzar un pilot amb CaixaBank.

Reptes 2020

Tens la solució als reptes del futur?

  • CiudadXXI: Solucions per a transformar les nostres ciutats en llocs més sostenibles, segurs, connectats i adaptats.
  • ViveXXI:Propostes per a la digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, oci i turisme.
  • BienestarXXI:Millores per a la salut dels ciutadans.
  • SemillaXXI: Idees per a la transformació digital i innovació en el sector agroalimentari.
  • PlanetaXXI: Propostes innovadores enfocades a la sostenibilitat mediambiental i a construir un planeta millor per a les joves generacions.BancaXXI: Solucions per a crear un nou model de banca més pròxim al client.
  • JuntosXXI: Cerca d'iniciatives d'Impacte Social.
  • DeeptechXXI: Solucions per a augmentar la competitivitat i pes de la indústria gràcies a la ciència i la transferència tecnològica.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.