Focus Pyme Startup ValenciaLa inversió en les startups s'ha reactivat després de la crisi provocada pel coronavirus: més d'un 300% les operacions d'inversió per part de Venture Capital. Ha canviat la manera d'invertir? Es concentra la inversió en determinats sectors?

Organitzat per Startup València i CEEI València sota la iniciativa Focus Pime i Emprenedoria, la trobada virtual Reactivació de la inversió en startups després de la COVID-19 analitzarà l'impacte de la pandèmia mundial a l'hora d'invertir en empreses joves de base tecnològica i com aquestes han hagut d'adaptar-se a la nova era.

Per a això comptarem amb representants dels principals fons d'inversió, en una jornada dirigida a startups, emprenedors i empreses tecnològiques interessats a conéixer les claus i reptes de la inversió en la nova normalitat.

Entre ells, Miguel Arias, Director d'Emprenedoria Global de Telefónica; Samuel Gil, Partner de JME Ventures; Aquilí Peña, Cofounder & Managing Partner de Kibo Ventures i Martín Varsavsky, CEO en Overture Life.

Després de concloure les taules redones, tindrà lloc el taller pràctic Get Ready for Finance, impartit per Ángel Buigues (BStartup) i Virginia Sánchez (Zubi Labs).

Imprescindible inscripció prèvia a través d'aquest enllaç bit.ly/focusinversionstartups 

..................................................

Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.