87929 fotoEl 30 de juny tindrà lloc de manera online el Comité d'Organització del Fòrum Emprenedoria amb Talent Economia Circular i Sostenibilitat, activitat dirigida exclusivament a agents de l'ecosistema emprenedor del Mapa d'Entitats i Serveis de Suport a l'Emprenedoria de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu anar validant el format, temàtica i data d'aquesta acció de dinamització territorial, inclosa en el marc de Focus Pime i Emprenedoria.

L'esdeveniment formarà part del Cicle Fòrums Emprenedoria amb Talent, dirigit a pimes i empreses del territori. La reunió es realitzarà a través de l'aplicació Zoom.

És una iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

Tots els detalls s'aniran publicant en www.focuspyme.es i en @focuspyme

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.