premioscexFins al 8 de juny està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis CEX que convoca l'Associació de Centres Excel·lència (CEX), de la qual forma part IVACE, amb l'objectiu de reconéixer les millors pràctiques de gestió en empreses excel·lents. En aquesta edició de 2020, el tema de les bones pràctiques presentades serà la “Integració dels ODS en les organitzacions”.

Els candidats hauran d'acreditar una bona pràctica d'integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el model de gestió que haja permés a la companyia fer un salt qualitatiu, amb resultats mesurables i rellevants.

En concret el premi reconeixerà candidatures que acrediten bones pràctiques integrant les fases següents:

- Priorització dels ODS.
- Integració dels ODS en el model de gestió (estratègia i processos).
- Establiment de metes i indicadors.
- Comunicació i reporte de resultats

Les dates clau són:

1) Inscripció al Premi: fins al 8 de juny de 2020.
2) Selecció de les dues finalistes de la Comunitat Valenciana: juny de 2020.
3) Exposició en públic, jurat i lliurament dels premis: 2 d'octubre de 2020 (a Palma, Illes Balears)

 

>> Formulari de sol.licitud

>> Más información sobre los premios

Si la seua empresa o organització està interessada a participar o per a qualsevol informació complementària, contacten amb:

- Vicente Gasent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 96 120 96 76

- Victoria de la Dueña: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 96 120 96 68

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.