28maigDijous que ve tindrà lloc el webinar de presentació d'Accelerathon Reptes Innovació d'Aigües Residuals: tractaments, reutilització d'aigua, energia i matèries primeres, un programa d'innovació oberta organitzat per Startup Europe Accelerator de la Fundació Finnova, en el qual els guanyadors optaran a un “tiquet europeu d'acceleració” per a lluitar contra barreres jurídiques, networking, internacionalització, accés a inversors o subvencions UE per a un projecte pilot demostrador de fins a 2 milions de € en la Comunitat Valenciana.

>> INSCRIPCIÓ

 

ES Banner IVACE ACCELERATHON 28 JUNIO PNG

 

El repte plantejat pretén identificar solucions innovadores, d'una banda, i empreses, ajuntaments o entitats que definisquen els seus reptes mediambientals en matèria d'aigua per a conformar diferents equips multidisciplinaris en matèria d'aigües residuals, que aporten solucions al repte HACKATON d'aigua per a enginyar projectes realistes en tractaments avançats, recuperació d'aigua, energia i matèries primeres.

Amb això es planteja una competició d'innovació en la qual poden participar emprenedors, universitats, instituts tecnològics, associacions empresarials, ajuntaments, polígons industrials, pimes, entitats en general, públiques i privades, compromeses amb els reptes de l'aigua. La competició dels diferents equips es realitzarà amb eines d'elearning i amb la metodologia LIFE es farà un treball conjunt per a obtindre solucions òptimes i viables que aporten innovació a la Comunitat Valenciana.

En la Comunitat Valenciana Accelerathon AIGÜES-IVACE es desenvolupa en col·laboració amb SEIMED, REDIT i AIDIMME en el marc de WATER STARTUP EUROPE AWARDS amb l'objectiu d'afrontar el repte número 6 dels ODS de Nacions Unides per a innovar en el tractament de les aigües residuals dels processos industrials per a recuperar matèries primeres, reutilitzar les aigües i minimitzar l'impacte mediambiental.

El programa Accelerathon IVACE Reptes Aigua tindrà una duració de dos mesos i com a premi s'accedirà a un tiquet europeu d'acceleració per a accedir a fons UE, internacionalitzar-se o accedir a inversió de fins a 2 milions de €  del  Programa europeu LIFE Medi ambient i Recursos amb la presentació del projecte a la convocatòria del pròxim 14 de juliol. (Infografia Full de ruta)

Els interessats a conéixer el projecte i com participar en ell ja poden inscriure's al webinar del pròxim 28 de maig a les 18.00 hores, el termini estarà obert fins a aqueix mateix dia.

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.