dmeAmb motiu del Dia Mundial de l'Energia que se celebra el 14 de febrer, IVACE participa en la Jornada Taller sobre línies d'ajudes de l'IVACE 2020 i consells per a la presentació de memòries, que organitza l'Institut Tecnològic de l'Energia, ITE.

El Dia Mundial de l'Energia se celebra des de 1949 amb l'objectiu de promoure l'ús de fonts renovables i conscienciar sobre la necessitat de fer un ús més eficient de l'energia. L'ITE promou el desenvolupament tecnològic entre les empreses amb la finalitat d'afavorir el seu camí cap a la transició energètica i fomentar l'ús eficient de l'energia i la seua sostenibilitat, i per a aconseguir aquesta fi, les empreses poden secundar-se en les diferents línies d'ajuda que l'IVACE ha posat a la disposició de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Durant la jornada, a més de presentar les ajudes IVACE 2020 per a pimes industrials, s'explicarà el Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima, PNIEC.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.