PREMIOS-ENERAGEN-2020-220x118Fins al 2 de març està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Energia (12a edició), que entrega l'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia - Eneragen de la qual forma part l'Ivace.

Enguany es convoquen tres categories: Energies Renovables -en la qual s'inclouen en aquesta edició els projectes d'autoconsum fotovoltaic-, Eficiència Energètica i Mobilitat Sostenible, i Sensibilització i Difusió. Aquestes categories estan clarament alineades amb les prioritats i línies de treball d'EnerAgen i les seues agències associades, que des de fa anys treballen per a aconseguir un sistema energètic equilibrat, eficient i sostenible, afrontant ara els nous reptes derivats de la transició energètica.

Els premis estan oberts a la participació de particulars, empreses, associacions i organitzacions, ja siguen públiques o privades, que tinguen en marxa un projecte o hagen implementat actuacions en cadascun dels àmbits d'actuació elegibles enguany. Les candidatures hauran de presentar-se en l´Ivace.

Els guardons, dotats econòmicament amb 1.500 €, es donaran a conéixer el mes vinent de maig en l'Acte de Lliurament dels Premis EnerAgen a Las Palmas de Gran Canaria.

>> Més informació i bases de la convocatòria

 

INFOGRAFIA-CATEGORIAS-2020-1800x848

    

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.