IVACE participa en la jornada Oportunitats en eficiència energètica que organitzen la Federació Empresarial de l'Alcoià i el Comtat - FEDAC i l'Ajuntament d'Alcoi el 5 de desembre dirigida a posar en valor les oportunitats que ofereixen les energies renovables i l'eficiència energètica.

Part dels reptes als quals s'enfronten les empreses i la societat passen per reduir els impactes generats i aprofitar els avantatges i oportunitats que ofereix el medi ambient. Per això durant la jornada es presentaran les diferents línies de subvencions i suport a la instal·lació de sistemes d'eficiència energètica, així com diferents casos d'empreses, entitats prestadores de serveis i propietaris particulars que han instal·lat aquest tipus de sistemes i, en conseqüència, han reduït els seus costos notablement.

Durant tota la jornada hi haurà una zona d'estands d'empreses del sector, on podràs conéixer els últims desenvolupaments en matèria d'energies renovables i eficiència energètica que existeixen actualment en el mercat. Les empreses interessades poden sol·licitar disposar d'un estand remetent un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La sol·licitud d'estand no implica l'assignació del mateix en aqueix moment, dependrà del nombre de sol·licituds rebudes i espais disponibles.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.