IVACE organitza el 15 d'abril la jornada 'Licitacions a Algèria. Serveis, Subministraments i Construcció' en la qual es presentaran els aspectes a tindre en compte per aquelles empreses que tinguen intenció d'optar a licitacions públiques a Algèria: mercat, barreres d'entrada, procediments (plecs, classificació, tipus de concursos, garanties i retencions), fiscalitat i repatriació de divises.

>> Més informació i inscripció

JORNADA IVACE ATECYREl pròxim 25 de març, de 10 a 12 h, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) juntament amb Atecyr Comunitat València organitzen una trobada tecnològica sobre “Les energies renovables en climatització i les comunitats energètiques locals”.

SCALE UP VALENCIÂL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) en col·laboració amb el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València posaran en marxa el mes vinent d'abril la quarta edició del programa Europeu SCALE UP dirigit a startups i petites i mitjanes empreses innovadores menors de sis anys amb potencial d'escalabilitat. Les empreses interessades a beneficiar-se d'aquest assessorament especialitzat i formació personalitzada, tenen de termini fins al pròxim 25 de març per a presentar les seues candidatures

BANNER Scale up 2021 300x300  Fins al 6 d'abril poden presentar-se candidatures a la quarta edició del programa Europeu SCALE UP que IVACE en col·laboració amb CEEI València posaran en marxa el mes vinent d'abril.

SCALE UP ofereix a les empreses un programa d'assessorament especialitzat i formació personalitzada de 9 mesos de duració, que inclou un pla de mentoring per a dissenyar i implementar la seua estratègia de creixement scale up i més de 50 hores de training i coaching amb destacades persones expertes i professionals de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial. Està dirigit a startups i petites i mitjanes empreses innovadores menors de sis anys amb potencial d'escalabilitat.

Les empreses beneficiades tindran la possibilitat de presentar el seu projecte a inversors, accedir a una exclusiva xarxa de contactes amb experts i professionals d'alt prestigi que els ajudaran a definir i planificar la seua estratègia per als pròxims anys i en l'última fase del programa es premiarà amb 5.000 euros per a serveis de consultoria estratègica de creixement empresarial a l'empresa amb major potencial de creixement.

>> Participa ací

IVACE participa el 25 de març en aquesta jornada organitzada per Cambra Alacant per a informar sobre les oportunitats que ofereixen els països d'Àfrica occidental per a les empreses de la Comunitat Valenciana

Camerun , el Senegal , Costa d'Ivori i Ghana, són malgrat la situació provocada pel COVID 19 mercats d'oportunitat per als sectors agroalimentari, hàbitat i construcció i químics entre altres.

Webinar, cofinançat per Fons FEDER i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial,

 

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.