En aquest espai es publiquen els projectes normatius que es troben en tramitació per l'IVACE.
Les persones o entitats interessades poden presentar les aportacions que consideren oportunes, en el termini indicat, mitjançant la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA            
 

PROJECTE NORMATIU

Informació Fi termini per a presentació d'aportacions

Projecte d'ampliació del Polígon Industrial "El Maigmó" (Tibi). Consulta pública prèvia (art. 49 LOTUP)

Documento inicial

Plano

Termini tancat
 
 
 
AUDIÈNCIA I INFORMACIÓ PÚBLICA
 
PROJECTE NORMATIU Resolució obertura de tràmit d'audiència Data de finalització de presentació d'al·legacions
Projecte d’Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l’Ordre 9/2017, de 5 de maig, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió d’ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria d’estalvi i eficiència energética. DOGV nº 9529 de 08/02/2023 Termini tancat
Projecte d’Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l’Ordre 27/2016, de 25 de novembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria d'I+D i innovació empresarial. DOGV nº 9335 de 10/05/2022 Termini tancat
Projecte d’Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l’Ordre 16/2016, de 12 de setembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en matèria d'internacionalització DOGV nº 9237 de 17/12/2021 Termini tancat
Projecte d'Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 22/2016, de 27 d'octubre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'industrialització. DOGV nº 9204 de 28/10/2021 Termini tancat

Projecte d'ORDRE  de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 16/2016, de 12 de setembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en matèria d'internacionalització.

 DOGV nº 8596 de 22/07/2019   Termini tancat

Projecte d’Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es crea el Registre de Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana.

 DOGV nº 8540 de 03/05/2019 Termini tancat

PROJECTE d'ORDRE de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 22/2016, de 27 d'octubre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes en matèria d'industrialització.

DOGV nº 8428 de 21/11/2018 Termini tancat

PROJECTE d'ORDRE de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 9/2017, de 5 de maig, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria d'estalvi i eficiència energètica.

DOGV nº 8428 de 21/11/2018 Termini tancat

Projecte d'Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica l'Ordre 27/2016, de 25 de novembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria de R+D i innovació empresarial.

DOGV Nº 8340 DE 17/07/2018 Termini tancat

PROJECTE d'ORDRE de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les Bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dirigides a recolzar l'emprenedoria innovadora a la Comunitat Valenciana.

DOGV nº 8236 de 16/02/2018

Termini tancat

 

En el cas que desitge realitzar alguna al·legació a qualsevol dels projectes normatius amb termini vigent per al tràmit, pot fer-ho segons s'indica en l'anunci publicat en els DOGV corresponents.
 
 
 

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.