Més de 1.800 inscrits és el balanç de la cinquena edició del Congrés Go Global que s'ha celebrat en format virtual per a continuar aportant continguts i experiències a les empreses de la Comunitat Valenciana. Tres fòrums - 29 d'octubre, 5 de novembre i 17 de novembre - amb els continguts més inspiradors i d'avantguarda sobre intel·ligència competitiva, sostenibilitat i digitalització relacionats amb la internacionalització.

Les empreses han pogut seguir en streaming aquesta 5ena edició del Congrés Go Global, un congrés virtual amb totes les facilitats i possibilitats que ofereix un congrés presencial.

El Congrés està organitzat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Internacional, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, i ICEX España Exportació i Inversions Espanya, amb el finançament dels fons FEDER.

 

accesogris Accés a continguts del congrés

 

Gràcies per acompanyar-nos en el 5é #CongrésGoGlobal edició virtual!

 

Vídeo resum 5ena Edició Go Global

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.