Centros de ExcelenciaPer Centres d'Excel·lència es coneix a l'Associació de Centres Promotors de l'Excel·lència, pertanyents a tota Espanya, entre els quals es troba l'IVACE.

El seu principal objectiu és unir els esforços que s'estan realitzant en diferents Comunitats Autònomes, per a potenciar, de manera conjunta i coordinada entre els seus associats, el desenvolupament de la cultura de la qualitat, la innovació i l'excel·lència en la gestió empresarial del nostre país.

Entre les activitats de l'associació figuren les convocatòries anuals dels Premis CEX que tenen el propòsit de contribuir a l'intercanvi de bones pràctiques de gestió entre les empreses i altres organitzacions, i els Premis QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

 

 

cotec IVACE és membre de la Fundació Cotec per a la innovació, una organització privada sense ànim de lucre constituïda en 1992, la missió del qual és promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Cotec compta amb prop de 90 patrons, entre empreses privades i administracions dels àmbits regional i local. S. M. el Rei Felip VI és el President d'Honor. Des de 2001 existeix a més Cotec Itàlia, i des de 2003, Cotec Portugal, que confereixen un caràcter internacional a l'impuls a la innovació que promou Cotec.

Cotec publica cada any des de 1996 l'Informe Cotec que reflecteix la situació de la I+D+I a Espanya, a través de l'anàlisi dels principals indicadors nacionals, autonòmics i internacionals.

 

 

SeimedEnterprise Europe Network és la major xarxa de suport a la PIME que existix a Europa i la seua missió és impulsar la competitivitat de les pimes europees mijançant la internacionalització, la transferència de tecnologia i l'accés al finançament. La Xarxa oferix informació i assessorament a les PIME a fi que aprofiten al màxim aquelles oportunitats de negoci que els brinda la Unió Europea.
 

errin130.gifERRIN, the European Regions Research and Innovation Network, is a dynamic network of more than 90 EU regions and their Brussels-based offices.

ERRIN facilitates knowledge exchange, joint action and project partnerships with the aim to strengthen its member region's research and innovation capacities and enhance their success in EU programmes.

ERRIN also aspires to influence EU policies in order to make them respond better to the needs of European regions and, to this end, engages in debate with EU institutions and participates in EU policy consultations.

More info: http://www.errin.eu

eurada.jpgOrganització sense ànim de lucre que busca afavorir el desenvolupament econòmic i regional per mitjà del diàleg, l'intercanvi de bones pràctiques, la cooperació transnacional dels seus membres i la promoció del concepte d'agència de desenvolupament regional. 

Web: http://eurada.net/WP/ 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.