FINANÇAMENT PER A PROJECTES DE DIGITALITZACIÓ EN L´EMPRESA

 

>>Digitaliza v“L'objectiu del programa és incrementar el nivell tecnològic de les PIME mitjançant la implantació de noves tecnologies electròniques, informàtiques i de les comunicacions, relacionades amb alguna de les següents actuacions:

  • Control i automatització de processos productius, MES, SCADA, sistemes robòtics, sistemes de captura de dades, manteniment preventiu, sensorización associada a producte, servei o procés.
  • Sistemes de planificació de recursos empresarials, Business Intelligence o logística avançada.
  • Sistemes d'informació basats en web o plataformes de comerç online 2.0.
  • Sistemes de comunicació avançada relacionats amb algun àmbit dels detallats en les anteriors actuacions.

Costos subvencionables: Programari relacionat amb el desenvolupament dels projectes incloent, si escau, els costos d'implantació i posada en funcionament; inversions en maquinari, sensors, automatismes i equips de comunicacions i costos de serveis d'assistència tècnica, consultoria i equivalents, per al diagnòstic, planificació o definició dels serveis previstos en les actuacions susceptibles de suport.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.