digitalpymeRed.es -Entitat Pública Empresarial adscrita al Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital- ha publicat dos programes amb l'objectiu d'impulsar la transformació digital de les pimes:

“Oficines de Transformació Digital, dirigit a associacions i col·legis professionals, naix amb l'objectiu d'enfortir l'ecosistema de suport a pimes en matèria TIC, així com donar suport a emprenedors en l'àmbit digital. Les oficines oferiran serveis de difusió, accions de sensibilització i dinamització en els processos de transformació digital i serveis de suport com l'atenció i resolució de consultes sobre les solucions i metodologies per a millorar la seua gestió mitjançant l'ús de les TIC. L'import mínim de l'ajuda és de 100.000 euros per cada entitat beneficiària i el màxim de 200.000 euros

“Assessores Digitals” permetrà a les pimes disposar d'un assessorament individualitzat en el seu procés de transformació digital. Aquest servei es concretarà en la realització, per part d'agents especialitzats, d'un Pla de Digitalització per a la incorporació de les TIC en els seus processos (gestió del negoci, relació amb tercers, comerç electrònic, digitalització de serveis i solucions). Per a l'engegada d'aquest Programa s'habilitarà una convocatòria d'ajudes de fins a 5.000 euros per pime.

>> Més informació en la pàgina web de Red.es

>> Bases dels programas (BOE 20 de novembre)

 

Presentació dels programes a València:

>> Presentació Red.es

>> Presentació IVACE Agenda i4.0

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.