EMPRESES

  CENTRES TECNOLÒGICS I ASSOCIACIONS           SÒL INDUSTRIAL

Digitaliza-vÉs un programa orientat a implantar i engegar solucions innovadores encaminades a la digitalització de les nostres pimes, permetent amb açò la seua evolució cap al concepte d'indústria 4.0. (Convocatòria oberta)

 
  dinamiza-vÉs un programa que té per objecte generar cultura 4.0, activar relacions i fomentar el desenvolupament de plataformes de col·laboració entre l'oferta ciència tecnologia i les empreses, mitjançant el suport a les entitats innovadores d'interfície al servei de la indústria.  
         
 

MILLORA D'ÀREES INDUSTRIALS I ENCLAVAMENTS TECNOLÒGICS DE LA CV.

Suport a projectes d'inversió d'ajuntaments per a millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons industrials, àrees empresarials, enclavaments tecnològics i parcs científics (implantació de fibra òptica i millores en infraestructures bàsiques de telecomunicacions, etc)


  Innova-i40-vÉs un programa que té per objecte el suport a projectes 4.0 de transformació digital de pimes manufactureres que contemplen accions d'hibridació del món físic i virtual, integració en cadena de valor i tractament massiu de la informació.  
 
RDCentresTecnologicsSuport a activitats primàries dels centres tecnològics en matèria de R+D, generació de coneixement, tecnologia i difusió de resultats de recerca. Així mateix, activitats de transferència de coneixement i de millora de les infraestructures de recerca, que en matèria d'indústria 4.0 cobriran tant el desenvolupament de projectes de recerca com de demostració    
         
 

COMERCIALITZACIÓ DE PARCEL·LES

IVACE comercialitza parcel·les que responen a les noves exigències de les empreses en l'actual entorn de globalització de l'economia, hiperconnectivitat i nous desenvolupaments tecnològics.


  InnovaTeic-vÉs un programa orientat a recolzar el desenvolupament de solucions innovadores en l'àmbit de les tecnologies de la informació, de l'electrònica i de les comunicacions i potenciar el sector d'empreses TEIC.  

 

  .            
                 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.