flechagris

L'Estratègia d'Especialització Intel.ligent, RIS3CV, desenvolupada per l'IVACE prioritza els eixos de desenvolupament clau de la competitivitat regional impulsant polítiques focals en matèria de qualitat de vida, producte innovador i fabricació avançada, i transversals en matèria de sostenibilitat i noves oportunitats.

 

240 F 158919136 SBMNocqfrix4Dx9o6j3Bzi27EpDm0G5J 

 
flechagris

POLÍTIQUES FOCALS

puntogrisProductes i entorns personalitzats. Iniciatives d'impuls a la generació d'innovacions centrades en el producte, orientades a aportar valor als seus clients en funció del seu ús, i addicionalment, a la innovació en els processos productius, passant a desenvolupar conceptes com la servitització i per açò l'aplicació d'intel·ligència a productes i serveis, preferentment en relació amb la fabricació de béns de consum personal, calçat, tèxtil-confecció, joguet, puericultura, i hàbitat (revestiments i materials ceràmics i de pedra natural per a la llar, il·luminació, moble, tèxtil-llar, arquitectura, domòtica, entorn urbà..)

puntogrisFabricació avançada i nous sistemes industrials. Impuls a les innovacions en processos, la digitalització i la transformació digital de la indústria. A més, en aquesta s'inclou la fabricació de béns d'equip, un sector format fonamentalment per pimes directament vinculades a l'automatització de processos industrials de la resta de sectors. D'ací el seu caràcter estratègic, pràcticament transversal, de cara a la millora de la competitivitat, de la productivitat i de la internacionalització de l'economia valenciana.

puntogrisQualitat de vida. Incidiran les seues mesures en el potencial de la producció i transformació agroalimentària valenciana, i la química vinculada a la cura personal i de la llar. Així mateix, en la innovació per a la promoció de la salut, la prevenció de malalties, el desenvolupament i millora dels productes, serveis, infraestructures, recursos humans i la gestió dels processos sanitaris que incrementen la ràtio entre l'efectivitat dels serveis sanitaris i els costos que requereixen. Es completarà amb el desenvolupament i prestació de serveis turístics al voltant del concepte “mediterrani” capaços de contribuir a una experiència integral de qualitat de vida i salut a la Comunitat Valenciana

 
flechagris

POLÍTIQUES TRANSVERSALS

puntogrisSostenibilitat i noves oportunitats. Foment del canvi a una economia eficient en l'ús dels recursos i de baixa emissió de carboni, de suport a recursos humans per a la recerca i la innovació, de recerca vinculada amb tecnologies energètiques i mediambientals, de digitalització i emprenedoria innovadora i tecnològica, així com de presència en projectes i plataformes europees, però alhora és més oberta per a integrar noves idees.

 

 

     
 

A més, la RIS3 CV potencia les árees de especialització tecnològica de futur següents:

Les Àrees d'Especialització que s'analitzen s'han reordenat en els següents àmbits:

puntogrisMaterials avançats i nanotecnologia
puntogrisFabricació avançada
puntogrisTIC (Tecnologies de la informació i comunicacions)
puntogrisBiotecnologia
puntogrisMicro y nanoelectrònica, i fotònica
puntogrisTecnologies energètiques i mediambientals
puntogrisLogística

 

 
  Ris3Areas
   

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.