En aquest espai es publiquen els projectes normatius que es troben en tramitació per l'IVACE.
Les persones o entitats interessades poden presentar les aportacions que consideren oportunes, en el termini indicat, mitjançant la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA            
 

PROJECTE NORMATIU

Informació Fi termini per a presentació d'aportacions

Modificació de l'Ordre 16/2016, de 12 de setembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'establixen les bases reguladores per a la concessió de beques per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en matèria d'internacionalització.

Fitxa informativa (pdf)

Termini tancat

Projecte d'ampliació del Polígon Industrial "El Maigmó" (Tibi). Consulta pública prèvia (art. 49 LOTUP)

Documento inicial

Plano

Termini tancat

Projecte d'Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a la creació del Registre de Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana.

Fitxa informativa (pdf) Termini tancat

Modificació de l'Ordre 22/2016, de 27 d'octubre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'industrialització.

Fitxa informativa (pdf) Termini tancat
Modificació de la deducció fiscal en el tram autonòmic de l'IRPF per inversions en instal·lacions d'autoconsum o d'energies renovables Fitxa informativa (pdf) Termini tancat
Projecte d'Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica  27/2016, de 25 de novembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria de R+D i innovació empresarial. Fitxa informativa (pdf) Termini tancat
 
 
 
AUDIÈNCIA I INFORMACIÓ PÚBLICA
 
PROJECTE NORMATIU Resolució obertura de tràmit d'audiència Data de finalització de presentació d'al·legacions

Projecte d'ORDRE  de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 16/2016, de 12 de setembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) en matèria d'internacionalització.

 DOGV nº 8596 de 22/07/2019   Termini tancat

Projecte d’Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es crea el Registre de Centres Tecnològics de la Comunitat Valenciana.

 DOGV nº 8540 de 03/05/2019 Termini tancat

PROJECTE d'ORDRE de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 22/2016, de 27 d'octubre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes en matèria d'industrialització.

DOGV nº 8428 de 21/11/2018 Termini tancat

PROJECTE d'ORDRE de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica parcialment l'Ordre 9/2017, de 5 de maig, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria d'estalvi i eficiència energètica.

DOGV nº 8428 de 21/11/2018 Termini tancat

Projecte d'Ordre de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es modifica l'Ordre 27/2016, de 25 de novembre, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en matèria de R+D i innovació empresarial.

DOGV Nº 8340 DE 17/07/2018 Termini tancat

PROJECTE d'ORDRE de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les Bases reguladores per a la concessió d'ajudes de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dirigides a recolzar l'emprenedoria innovadora a la Comunitat Valenciana.

DOGV nº 8236 de 16/02/2018

Termini tancat

 

En el cas que desitge realitzar alguna al·legació a qualsevol dels projectes normatius amb termini vigent per al tràmit, pot fer-ho segons s'indica en l'anunci publicat en els DOGV corresponents.
 
>> CONSULTE ACÍ LA NORMATIVA TRAMITADA
 
 

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.