IVACE convoca dues Borses de proveïdors dels serveis d'avaluació i post avaluació dels projectes d'I+D+i presentats en IVACE Entitat de Certificació - IVACE.EC, per a la seua certificació acreditada per ENAC, a l'efecte d'aplicació de les deduccions fiscals per activitats d'I+D+i, segons resolució de la directora general de l'IVACE de data 6 de juliol de 2020 (vegeu resolució)

BORSA MOSTRARIS TÈXTILS (Sol·licitud)

La contractació consistirà en l'avaluació tècnica dels projectes a certificar per IVACE.EC consistents en el desenvolupament de mostraris tèxtils per part d'empreses de la Comunitat Valenciana, o bé, en la revisió o supervisió tècnica de l'avaluació (post avaluació).

BORSA COMPTABLES (Sol·licitud)

Contractació de les auditories comptables dels projectes a certificar per IVACE.EC Entitat de Certificació, activitat inherent al procés de certificació consistent a verificar la comptabilització de la despesa efectuada per l'empresa sol·licitant de la certificació en el projecte a certificar.

La vigència de les Borses serà d'un any des de la publicació en aquesta pàgina web i en la Plataforma de Contractació del Sector Públic del llistat d'empreses i professionals que les conformen.

Termini: Podran presentar-se sol·licituds de participació a qualsevol de les Borses previstes en aquest anunci fins al 09/09/2020 (14:30h)

La sol·licitud, signada electrònicament, es presentarà per correu electrònic en la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest document, Manual per al sol.licitant, descriu de forma general el sistema implementat per IVACE per a dur a terme la certificació de la dedicació en exclusiva del personal d'I+D+i, donant a conèixer a tots aquells sol·licitants i titulars del certificat quin és el procés a seguir per a la seua obtenció i ús, així com els seus drets i obligacions.

Els sol·licitants presentaran emplenat,un exemplar en paper i un altre en format electrònic del formulari de sol.licitud.

Addicionalment, presentaran una memòria que es descarregarà igualment des d'aquesta pàgina web, en el punt corresponent.

La Memòria Tècnica conté la descripció del projecte i tota la informació que es necessita per a poder avaluar la dedicació en exclusiva de les persones amb dret a bonificació.

El present document estableix les tarifes aplicables en el Sistema de Certificació d'IVACE.

Tarifes de certificació
de la dedicació en exclusiva a tasques d'I+D+i

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.