IVACE convoca dues Borses de proveïdors dels serveis d'avaluació i post avaluació dels projectes d'I+D+i presentats en IVACE Entitat de Certificació - IVACE.EC, per a la seua certificació acreditada per ENAC, a l'efecte d'aplicació de les deduccions fiscals per activitats d'I+D+i, segons resolució de la directora general de l'IVACE de data 6 de juliol de 2020 (vegeu resolució)

BORSA MOSTRARIS TÈXTILS (Sol·licitud)

La contractació consistirà en l'avaluació tècnica dels projectes a certificar per IVACE.EC consistents en el desenvolupament de mostraris tèxtils per part d'empreses de la Comunitat Valenciana, o bé, en la revisió o supervisió tècnica de l'avaluació (post avaluació).

BORSA COMPTABLES (Sol·licitud)

Contractació de les auditories comptables dels projectes a certificar per IVACE.EC Entitat de Certificació, activitat inherent al procés de certificació consistent a verificar la comptabilització de la despesa efectuada per l'empresa sol·licitant de la certificació en el projecte a certificar.

La vigència de les Borses serà d'un any des de la publicació en aquesta pàgina web i en la Plataforma de Contractació del Sector Públic del llistat d'empreses i professionals que les conformen.

Termini: Podran presentar-se sol·licituds de participació a qualsevol de les Borses previstes en aquest anunci fins al 09/09/2020 (14:30h)

La sol·licitud, signada electrònicament, es presentarà per correu electrònic en la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.