34275129 mrec El pròxim 2 de juny celebrem el primers del webinaris especialitzats dins del programa de suport a la internacionalització digital. La incorporació del comerç electrònic com a canal de venda genera una sèrie de punts crítics quant a planificació, arquitectura, disseny, etc. Quan l'estratègia és internacional, ens trobem amb el cross-border e-commerce o comerç digital transfronterer amb els seus propis EcommTerms.

28maigDijous que ve tindrà lloc el webinar de presentació d'Accelerathon Reptes Innovació d'Aigües Residuals: tractaments, reutilització d'aigua, energia i matèries primeres, un programa d'innovació oberta organitzat per Startup Europe Accelerator de la Fundació Finnova, en el qual els guanyadors optaran a un “tiquet europeu d'acceleració” per a lluitar contra barreres jurídiques, networking, internacionalització, accés a inversors o subvencions UE per a un projecte pilot demostrador de fins a 2 milions de € en la Comunitat Valenciana.

85537 foto1Divendres, 15 de maig de 10.00 a 12.00 h.tindrà lloc una sessió online sobre les noves accions d'IVACE i CEEI Alcoi-València, en el marc del programa d'Enfortiment per a Agents de l'Ecosistema d'Emprenedoria de la CV que desenvolupa el CEEI.

Documento2-1El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i l'EOI, amb els qui l'IVACE col·labora en la Comunitat Valenciana per a dur a terme iniciatives de suport a les pimes, han posat en marxa tres noves mesures gratuïtes per a contrarestar els efectes del COVID-19 en les empreses.

aviivaceavepzabalaEl 6 de maig a les 11.30 h., ZABALA Innovation Consulting, en col·laboració amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i l'Associació Valenciana d'Empresaris del Plàstic (AVEP), organitza un webinar per a informar les empreses localitzades en la Comunitat Valenciana sobre totes les mesures que s'estan aplicant per a pal·liar els efectes del COVID-19 i resoldre aquells dubtes que pugues tindre sobre aquest tema.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.