ivace internacionalEl dia 2 de juliol celebrem un webinari sobre les oportunitats a Llatinoamèrica per a les empreses que heu redirigit la vostra activitat a atendre l'emergència sanitària provocada per la Covid19.

qiaPer segon any consecutiu IVACE coorganitza amb la resta d'associats de CEX-Centres d'Excel·lència els premis QIA-Quality Innovation Award, una competició internacional anual de la qual formen part 17 països, l'objectiu dels quals és impulsar projectes innovadors en les empreses i organitzacions, comparar-se, i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors. El termini de preinscripció de candidatures finalitza el 30 de juny.

 

jorn-comunitatsEl dimarts, 23 de juny a les 10.00 hores, se celebrarà la jornada online ‘Creació de Comunitats Energètiques als Parcs Empresarials de la Comunitat’ organitzada per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), i l'Institut Tecnològic de l'Energia (ITE).  En ella es detallarà en què consisteixen les comunitats energètiques locals, els seus principals beneficis, com es podrien començar a desplegar als parcs empresarials i s'explicaran els programes de suport de l'Ivace destinats a les àrees industrials de la Comunitat.

investHorizonIVACE i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la CV (REDIT), entren, com partners associats, en el projecte INVEST HORIZON per a impulsar l'acceleració d'empreses de base tecnològica de la Comunitat Valenciana.
Per aquest motiu, organitzen un webinari el 7 de juliol per a explicar la pròxima convocatòria d'aquest programa i les seues característiques.

InvestHorizon és un programa finançat per la Comissió Europea per a ajudar les empreses a preparar el contacte amb inversors. El InvestHorizon Accelerator està dirigit a empreses tecnològiques amb interés en el finançament de la sèrie A.

Si la teua empresa necessita una ronda d'inversió de tipus Sèrie A, o t'agradaria augmentar l'import del teu projecte d'inversió i millorar la valoració de la teua empresa, o si vols escurçar temps, viatges, despeses i esforços, sense assumir costos, apunta't a aquest webinari informatiu i coneixeràs com accedir a l'acceleradora impulsada per l'EIC de la Comissió Europea, InvestHorizon Accelerator.

>> Més informaci i inscripció

>> Web del programa i vídeo explicatiu

BIKStartupCEEI València organitza els dies 25 de juny, 2 i 9 de juliol, les tres sessions online que componen el programa de Facilitador BIK Startup, capacitació dirigida exclusivament als Agents de l'Ecosistema d'Emprenedoria CV.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.