PremiosCEEI2020Fins al 9 de juliol a les 12.00 està obert el termini de presentació de candidatures als Premis CEEI-IVACE 2020 que convoquen el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i que reconeixen l'esforç d'empreses innovadores per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

La convocatòria va dirigida a empreses amb domicili fiscal o social situat en l'àmbit d'actuació del CEEI València (Província de València i les Comarques de l'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla, de la província d'Alacant), i estableix dues categories a premiar:

- Premi CREACIÓ D'EMPRESA: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador i dos accesits per als dos finalistes. (per a empreses que hagen iniciat la seua activitat a partir de l'1 de gener de 2018)

- Premi TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: 2.000€, trofeu i altres premis per al guanyador. (per a empreses que hagen iniciat l'activitat des de l'1 de gener de 2015)

>> Més informació i inscripció

neotecEl Programa “NEOTEC” (NUEVOS PROYECTOS EMPRESARIALES DE EMPRESAS INNOVADORAS), gestionado por el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), cuya finalidad es la de financiar la puesta en marcha de nuevos proyectos empresariales de empresas innovadoras, que requieran el uso de tecnologías o conocimientos desarrollados a partir de la actividad investigadora, y en los que la estrategia de negocio se base en el desarrollo de tecnología, ha abierto convocatoria el 15 de abril de 2020.  Estas ayudas cuentan con una dotación presupuestaria total de 25 Millones de euros.

econom-circularSeimedEEN-Seimed ha preparat un dossier en espanyol que resumeix el document elaborat pel Grup d'Experts en Finançament de l'Economia Circular de la Comissió Europea, “Categorisation System for the Circular Economy. A sector-agnostic approach for activities contributing to the circular economy” que proposa un sistema de categorització d'economia circular.

emergencia covid valSois nombroses les empreses de la Comunitat Valenciana que heu redirigit la vostra producció i solucions per a respondre a l'emergència sanitària provocada per la Covid19. Des d'Ivace Internacional ens posem a la vostra disposició per a situar aquests productes en els mercats internacionals.

header-logoEn el marco de la iniciativa Alianza Europea contra el Coronavirus, la European Clusters Alliance (ECA) organiza seminarios web todos los días, que están abiertos al público en general y giran en torno a cuestiones interesantes para estas agrupaciones durante la crisis de la COVID-19.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.