INFODAY DE LA 7a CONVOCATÒRIA D’AJUDES AL SECTOR TIC DEL VIIPM DE LA UE
El pròxim 2 de novembre tindrà lloc en AIDICO (València Parc Tecnològic) una jornada informativa (infoday) sobre la nova convocatòria d’ajudes del 7m Programa Marco d’I+D de la Unió Europea per al sector TIC, en concret per a la línia FET: tecnologies futures i emergents.
valenciasimplecast_150pix.jpg
Els Premis CEEI – IMPIVA constitueixen un reconeixement a l’esforç inversor dels emprenedors, així com a la innovació i al valor afegit que suposen els projectes desenrotllats. Un símbol que reconeix un treball ben fet. 

Mes informació ACÍ
logo_sumaysigueweb.jpgLa muestra de diseño valenciano estará abierta del 14 al 30 de julio de 2010 en la Sala de exposiciones Antonio Palacios del Círculo de Bellas Artes de Madrid. 
innovjuntsweb.jpg

Davall el lema "EL TERRITORI, FACTOR ESTRATÈGIC" el Fòrum convoca els agents dels territoris de la Comunitat Valenciana, que en processos d’intercooperació fan possible la innovació en àmbits organitzatius, tecnològics i estratègics.

L’IMPIVA participa del 21 al 23 de Juny en una visita a Suècia emmarcada dins del projecte MiniEurope per a intercanviar experiències sobre promoció de disseny.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.