El 6 de febrer IVACE participa en dues jornades que se celebren a Alcoi i en el Port de Sagunt, en les quals es donaran a conéixer les línies d'ajuda que tant IVACE com la Conselleria d'Economia Sostenible, IVF, SGR i AVI posen a la disposició de pimes, startups i empreses de la CV en general.

conselleriaEl 7 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra en la seu de Cambra Alacant en la qual s'exposaran totes les línies d'ajuda que la Conselleria d'Economia Sostenible posa a la disposició de les empreses. L'acte està obert a emprenedors, comerços, indústries i empreses en general. (Inscripció)

 

PREMIOS-ENERAGEN-2020-220x118Fins al 2 de març està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Energia (12a edició), que entrega l'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia - Eneragen de la qual forma part l'Ivace.

Digitaliza-vEl 30 de gener Cambra València organitza una jornada en la qual IVACE donarà a conéixer les ajudes DIGITALITZA-CV que tenen com a objectiu incrementar el nivell tecnològic de les PIMES industrials i de serveis a la indústria mitjançant implantació de noves tecnologies electròniques, informàtiques i de les comunicacions.

espaitecEl Parc Científic de la UJI - ESPAITEC- organitza el 29 de gener una sessió en la qual participa IVACE juntament amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb l'objectiu d'informar el teixit empresarial provincial i grups d'investigació de la UJIsobre el conjunt de programes de finançament públic disponibles per a l'execució de projectes innovadors.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.