aidimmeEl 18 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra en la seu d'AIDIMME a València, per a facilitar a les empreses informació sobre diferents programes d'ajudes, tant d'àmbit nacional com europeu, que donen suport a la realització de projectes de recerca i desenvolupament, o d'innovació; aportar informació sobre les deduccions fiscals relacionades i mostrar alguns exemples de projectes realitzats en diferents convocatòries d'aquests programes.

dmeAmb motiu del Dia Mundial de l'Energia que se celebra el 14 de febrer, IVACE participa en la Jornada Taller sobre línies d'ajudes de l'IVACE 2020 i consells per a la presentació de memòries, que organitza l'Institut Tecnològic de l'Energia, ITE.

El 14 de febrer IVACE participa en el desdejuni empresarial que se celebra en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria (Llíria) durant el qual s'exposaran les línies d'ajuda que Conselleria d'Economia Sostenible i IVACE posen a la disposició de les empreses i associacions empresarials. (Más información)

El 13 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra a Oliva, per a donar a conéixer les línies de subvenció per a empreses en matèria d'I+D+i, internacionalització, eficiència energètica i promoció d'energies renovables, etc. que tant IVACE com la Conselleria d'Economia Sostenible posen a la disposició de les pimes i empreses en general. (Més informació i inscripció)

SCALE UP2020 redesEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la tercera edició d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 12 de març. I d'entre totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria. SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea a través de l'Enterprise Europe Network - SEIMED, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.