aceleratoninscripcionFins al 7 de juny a les 23:59H. està obert el termini d'inscripció a l'ACCELERATHON IVACE WATER STARTUP EUROPE AWARDS, un programa d'acceleració de projectes que té com a objectiu afrontar el repte 6 dels ODS de Nacions Unides per a innovar en el tractament de les aigües residuals dels processos industrials per a recuperar matèries primeres, reutilitzar les aigües i minimitzar l'impacte ambiental i  en el qual els guanyadors optaran a un “tiquet europeu d'acceleració” per a lluitar contra barreres jurídiques, networking, internacionalització, accés a inversors o subvencions UE per a un projecte del Programa LIFE amb una subvenció de fins a 2 milions d'euros en la Comunitat Valenciana.

87725 foto1El 10 de junio tendrá lugar de forma online el Comité de Organización del Foro Emprendimiento con Talento sobre Turismo, actividad dirigida exclusivamente a agentes del ecosistema emprendedor del Mapa de Entidades y Servicios de Apoyo al Emprendimiento de la Comunitat Valenciana, que tiene como objetivo ir validando el formato, temática y fecha de esta acción de dinamización territorial, incluida en el marco de Focus Pyme y Emprendimiento.

87723 fotoEl 4 de junio tendrá lugar de forma online el Comité de Organización del Foro Emprendimiento con Talento sobre Pequeño Comercio y Sector Retail, actividad dirigida exclusivamente a agentes del ecosistema emprendedor del Mapa de Entidades y Servicios de Apoyo al Emprendimiento de la Comunitat Valenciana, que tiene como objetivo ir validando el formato, temática y fecha de esta acción de dinamización territorial, incluida en el marco de Focus Pyme y Emprendimiento.

87929 fotoEl 30 de juny tindrà lloc de manera online el Comité d'Organització del Fòrum Emprenedoria amb Talent Economia Circular i Sostenibilitat, activitat dirigida exclusivament a agents de l'ecosistema emprenedor del Mapa d'Entitats i Serveis de Suport a l'Emprenedoria de la Comunitat Valenciana, que té com a objectiu anar validant el format, temàtica i data d'aquesta acció de dinamització territorial, inclosa en el marc de Focus Pime i Emprenedoria.

premioscexFins al 8 de juny està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis CEX que convoca l'Associació de Centres Excel·lència (CEX), de la qual forma part IVACE, amb l'objectiu de reconéixer les millors pràctiques de gestió en empreses excel·lents. En aquesta edició de 2020, el tema de les bones pràctiques presentades serà la “Integració dels ODS en les organitzacions”.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.