Mascarilla.pgLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball està liderant un projecte que permet la fabricació de mascaretes quirúrgiques a gran escala en les empreses de la Comunitat Valenciana. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, (Ivace), l'Associació d'Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, (Ateval), i de l'Institut Tecnològic Tèxtil Aitex. (30-3-2020).

NP PLataformaLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i la Xarxa d'Instituts Tecnològics, han posat en marxa, en col·laboració amb les Cambres de Comerç de la Comunitat, la plataforma Col.labora & Connect, per a facilitar la col·laboració entre totes les empreses i indústries i contribuir a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària actual. del COVID-19 (27-3-2020)

Foto np ReditLa Conselleria d'Economia Sostenible, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i els onze instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana estan mobilitzant al teixit industrial per a garantir el proveïment de productes sanitaris homologats (màscares, gels hidroalcohòlics, viseres…) així com per a desenvolupar de noves solucions innovadores que ajuden a pal·liar la carestia d'aquests (25-3-2020)

Els fluxos d'inversió productiva bruta rebuts per la Comunitat Valenciana en 2019 van ascendir a 753 milions d'euros, l'habitació millor registre dels últims deu anys, segons dades fetes públiques per la Secretaria d'Estat de Comerç (25-3-2020)

SEERVEIS INTERNACIONAL-La conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball reforça el seu suport a les empreses valencianes en els mercats exteriors a través d'Ivace Internacional (24-3-2020)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.