moratorianot-vL’Ivace, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha aprovat una moratòria per a pimes, empreses i persones autònomes en el pagament de les rendes del lloguer de les naus industrials del Parc Empresarial Nuevo Tollo d'Utiel i en el pagament del cànon dels drets de superfície vigents als Parcs Empresarials que comercialitza. (08.05.20).

foto NP Luara eficiencia energéticaLa unitat d'Energia de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) donarà suport fins al 50% del cost dels projectes d'eficiència que suposen la reducció dels consums energètics en els processos industrials i la inversió dels quals supere 10.000 euros (5-5-2020)

A partir de hui i fins al pròxim 26 de maig les xicotetes i mitjanes empreses que vulguen implantar el teletreball poden presentar les seues sol·licituds d'ajudes a la convocatòria DIGITALITZA Teletreball creada per Ivace Innovació per a facilitar l'adaptació de les empreses a la situació provocada per la pandèmia del COVID 19 (4-5-2020)

16JIJONAL'Ivace ha adjudicat un total de 5.575,97 m² de sòl industrial al Parc Empresarial L’Espartal III de Xixona que suposarà una inversió d’1,8 milions d'euros i la creació de 27 llocs de treball. Aquesta operació s'ha produït en la modalitat de compravenda en el primer termini que estableix el plec de condicions per a la comercialització del sòl industrial del Parc Empresarial promogut al 100% per l’Ivace.

img 17646El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha avançat que des de l’Ivace “estem treballant en una nova convocatòria d'ajudes dirigides als ajuntaments de la Comunitat per a la millora i modernització de polígons empresarials per a l'exercici 2021”.(29-4-2020)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.