EGM Alcoi2
 
L'Ivace i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), han assessorat un total d'11 municipis de la Comunitat Valenciana per a la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització (EGM), en les seues àrees industrials que permeten millorar la competitivitat empresarial i afavorir la creació d'ocupació. (5-1-21) 
L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible ha posat en marxa un programa d'ajudes a fons perdut per a impulsar actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents, dotat amb un total 25.900.000 euros. 5-1-21)

La unitat d'innovació de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha notificat a 332 empreses ajudes per un valor total de 15,3 milions d'euros per al desenvolupament de projectes d'Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Innovació.(3-1-21)

CONVO 2021 FACEBOOK

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Ivace, ha llançat una nova convocatòria d'ajudes per a la millora de polígons industrials de la Comunitat Valenciana en 2021. L'ordre d'ajudes, que s'ha publicat en el DOGV aquest dilluns 4 de gener, compta amb un pressupost inicial de 34.296.000 euros, la qual cosa suposa un increment del 25,8% respecte a la convocatòria de 2020 que va quedar sense efectes a causa de la COVID-19. (4-1-21)

a Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Energia, ha quadruplicat el pressupost previst per a 2021 per a impulsar les instal·lacions d'autoconsum d'energia elèctrica en comunitats d'energies renovables.(3-1-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.