guiaPItradEls ambaixadors espanyols de l'European IP Helpdesk: l'Agència IDEA d'Andalusia, l'IDEPA d'Astúries i l'IVACE de la Comunitat Valenciana, han traduït a espanyol la guia elaborada per l'European IP Helpdesk: "La gestió de la Propietat Industrial i Intel·lectual en els Negocis Internacionals". El document està disponible en el lloc web de l'European IP Helpdesk, i també en el de l'IVACE.

La internacionalització d'un negoci pot ser bastant desafiador i pot implicar una sèrie de riscos, especialment per a les petites i mitjanes empreses.

Abans d'aventurar-se en els mercats estrangers, és vital que es protegisquen els actius de Propietat industrial i intel·lectual (PI), com les patents, el coneixement (know-how), les marques comercials o els dissenys, que constitueixen el nucli d'una empresa.

La PI incentiva la innovació i és particularment rellevant a mesura que s'internacionalitze una empresa. La pèrdua d'oportunitat de negoci, ingressos, reputació i avantatge competitiu causat per la infracció de la PI afectaria l'empresa, tant en el seu mercat original com en el seu mercat d'exportació, mentre que una protecció inadequada de les seues creacions, posaria en perill el seu negoci.

Aquesta guia té la intenció de descriure els passos bàsics que ha de seguir en termes d'administració de la PI, abans d'expandir el seu negoci a l'estranger.

aceleratoninscripcionS'han format els equips que participen en l'ACCELERATHON IVACE WATER STARTUP EUROPE AWARDS, una competició d'innovació oberta sobre reptes en aigües residuals: tractaments, reutilització d'aigua, energia i matèries primeres que promouen IVACE, AIDIMME i REDIT amb el suport institucional d'Startup Europe Accelerator de la Fundació Finnova.

La competició finalitza el 14 de juliol amb la presentació de l'equip guanyador en la convocatòria del Programa LIFE en el vessant de medi ambient.

1Cada 26 de abril, celebramos el Día Mundial de la Propiedad Intelectual para conocer la función que desempeñan los derechos de propiedad intelectual (PI) en el fomento de la innovación y la creatividad.

Este año, el Día Mundial de la Propiedad Intelectual de 2020 sitúa la innovación —y los derechos de PI que la sustentan— en el centro de las iniciativas para lograr un futuro verde. ¿Por qué? Porque las decisiones que tomemos hoy determinarán nuestro mañana. La Tierra es nuestro hogar. Debemos cuidarla.

covidDes de la Comissió Europea s'està coordinant una resposta comú a la crisi provocada per l'esclat de la pandèmia, amb l'objectiu de minimitzar els danys i donar suport al major nombre de persones afectades.

8414687996-b616744f23La Enterprise Europe Network (EEN) ha creat una plataforma per a oferir i trobar oportunitats de col·laboració contra el coronavirus, Care & Industry together against CORONA, que ofereix l'oportunitat d'establir contactes específics i eficients amb tots els actors de la salut, la indústria, la ciència i el govern.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.