És important que abans de començar la tramitació d'una nova sol·licitud, Llija detingudament els documents següents:

-Tramitació de marques i noms comercials

-Tramitació de patents i models d'utilitat


-Tramitació de dissenys industrials

Disposa també de més informació en els MANUALS DE L'OEPM, que estan en l'apartat "Documentació annexa".

 
5 errors que ha d'evitar

1. No assumisca que registrant el nom de la seua empresa va a impedir que uns altres ho usen il·legalment. La sol·licitud de registre d'una marca pot evitar anar a judici més tard.

2. Mai comente amb els seus amics el seu nou invent abans de presentar una patent. No ho divulgue o utilitze acords de confidencialitat per a protegir-se abans de la presentació d'una patent.

3. Si no veu ® no significa que algú no ha registrat la marca. Però si s'ha registrat una marca, assegure's d'usar-ho.

4. No assumisca que en pagar a un subcontractista per a desenvolupar un lloc web o similar, posseeix els drets d'autor del lloc. La propietat dels drets ha de constar clarament en qualsevol subcontracte.

5. No passe per alt les qüestions de propietat intel·lectual en els contractes de treball. Tots els contractes han d'assegurar que la seua empresa és propietària de totes les invencions, programari o dissenys produïts pel personal.

SEU ELECTRÒNICA

La tramitació electrònica en línia -sense paper- requerix tindre implementat en el seu ordinador el DNI electrònic o un altre certificat o firma electrònica.

La taxa corresponent al tràmit seleccionat, només podrà pagar-se de manera telemàtica, per mitjà d'alguna de les formes de pagament que facilita la pròpia OEPM.

Si tinguera algun dubte en el moment de la tramitació electrònica, pot contactar amb el telèfon 902 157 530 o mitjançant el correu electrònic:  soportefuncional@oepm

>Accés a la Seu electrònica de l'OEPM

Abans de començar amb la tramitació d'una nova sol·licitud de marca o nom comercial, és convenient que llija el següent document:

> Manual per al sol.licitant de marques

> Manual per al sol.licitant de noms comercials

 

sollicituds

renovacions

cessions

altresformularis

 

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.