Et recolzem en destinació des de la nostra xarxa de delegacions en l'exterior; una xarxa que estem reforçant amb nous mercats.

Des d'aquestes delegacions oferim serveis a mesura i adaptats a les teues necessitats en cadascun dels mercats. No dubtes a contactar amb nosaltres per a conèixer tot el que podem fer per tu.

Compten ja amb presència en 24 punts geogràfics i donem suport en 35 mercats considerats prioritaris i seleccionats per una comissió en la qual han participat Associacions d'Exportadors, el Consell de Càmeres de la Comunitat, ICEX Espanya Exportació i Inversions i IVACE.(nota legal)

baneramedida

Oferim serveis personalitzats i adaptats a les teues necessitats.

Cerques nous contactes comercials?

Vols conèixer les possibilitats del teu producte en un mercat concret?

...T'ajudem.

bannerplanacciones

El Pla de Promoció Exterior d'IVACE agrupa totes les accions previstes en els mercats exteriors a fi de promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

(Consulta per sector, àrea geogràfica o país)

bannerequipo

A València comptem amb un equip de professionals amb una especialització sectorial que t'ajudarà a dissenyar la teua estratègia.

bANNER-CONTACTAconRed.png

Mitjançant aquest nou servei pots plantejar per videoconferència els teus dubtes al personal expert de les nostres delegacions, des del teu propi despatx i durant 30 minuts.

 

DIRECTE DES DE LA XARXA EXTERIOR

 

INFORMACIÓ D'INTERÉS

Malgrat l'alerta sanitària provocada pel Covid19, des d'Ivace Internacional continuem treballant al servei de les empreses en els mercats exteriors.

Comptem per a això amb una Xarxa Exterior, des de la qual actualitzem la informació dels mercats en els quals estem presents.

tablaimagen

 

En aquesta taula pots consultar un panorama resumit de les diferents restriccions establides a causa del COVID19 als països de la xarxa IVACE (actualitzat 15/06/2020)

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Actualitat situació COVID-19 per país

 

Informe general

 

Volem compartir amb tu informació d'interés per a la teua empresa en aquests moments complicats.

 • Impacte en el comerç internacional. Gràcies a l'Associació d'Empreses Industrials Internacionalitzades (AMEC) podeu consultar un article interessant sobre l'impacte del Covid en el comerç internacional
 • Informe Oportunitats negoci Xina. Informació interessant sobre les oportunitats que es generen a la Xina per a les marques després de la situació del Covid19. Font Wavemaker la Xina.
 • Informe PWC.  COVID-19 eixida d'aquesta crisi: lliçons de la Xina i de 2008
 • Covid19 Temporary Trade Measures. Mesures comercials temporals promulgades per les autoritats guvernamentals en relació amb la pandèmia de COVID-19. Font: International Trade Centre. Trade and Market Intelligence.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 • Informe mesures Covid19 UE. Principals actuacions de resposta a la COVID 19 en el marc de la Unió Europea, tant per les seues  institucions com pels Estats membres. 

59195487

 

 

 

Recolza't en la nostra Xarxa Exterior per a conéixer la situació dels diferents mercats. 

Ara més que mai et connectem amb els mercats exteriors a través del servei CONTACTA.

Mitjançant aquest servei pots plantejar per videoconferència els teus dubtes al personal de les nostres delegacions,des del teu propi despatx i durant 30 minuts.

 

Calendari setembre 2020

1 2 3 4 5 6
       
7 8 9 10 11
12 13
       
14 15 16 17 18
19 20
       
21 22 23 24 25 26 27
       
28 29 30 1 2 3 4
             

 

 INSCRIU-TE

 

Plan de promoción 2020

 

El Pla de Promoció Exterior d'IVACE agrupa totes les accions previstes en els mercats exteriors a fi de promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

Aquest Pla de Promoció Exterior s'elabora en col·laboració amb les Associacions Sectorials, les Cambres de comerç i l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i recull les accions plantejades per les mateixes empreses i sectors.

Per al desenvolupament d'aquesta Pla d'accions a l'exterior comptem amb una extensa xarxa de delegacions a l'exterior des de la que coordinem la participació d'empreses valencianes.

Per a conéixer les accions que el Pla de Promoció Exterior ofereix a la seua empresa, pot

 
flecha verde consultar en aquest CERCADOR (per sector, àrea geogràfica o país)
 
 

 

 

.............................................................................................................................................................................

 

Guardar

Guardar

Guardar

 

flechaTURQUESA  Datos de interés y económicos

 • Canadá destaca como el 12º mayor importador mundial y 18º mercado con mayor facilidad para realizar negocios en el mundo. Además, es el 7º mayor país origen de inversión extranjera y su renta per cápita de 48.400 U$.es superior a la media de la Unión Europea y muy superior a la media mundial.
 • Canadá es el 11º destino mundial para los productos de la Comunitat Valenciana y 3º fuera de la Unión Europea. Además, destaca como el segundo cliente más importante en el continente americano.
 • En 2019 la Comunitat se ha posicionado como la 1ª región española más exportadora con un 28% del total de España.
 • El mercado de Canadá demanda principalmente las máquinas y aparatos mecánicos por el valor (62% del total). Junto con automóviles representan el 71% del valor exportado.
 • Los productos más dinámicos han sido los combustibles, aeronaves y maquinaria mecánica que han duplicado su valor exportado en 2019 respecto a 2018.
 • Los sectores que presentan mayores oportunidades de negocio en general, son infraestructuras, energía renovable, alimentos y bienes de consumo. Otros con mayores perspectivas son las telecomunicaciones, informática, productos "de comercio justo" (café, ropa, calzado), productos "biológicos", productos farmacéuticos, productos sanitarios naturales, turismo, ocio.
 • Para los productos de la Comunitat las oportunidades se amplían con la firma del Acuerdo Económico y Comercial Global entre la UE y Canadá (AECG) que entró en vigor el 21 de septiembre de 2017 que y facilita la entrada de los productos valencianos en el mercado canadiense.

 

 

Subcategories

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.