IVACE presta serveis personalitzats a les empreses per a la comercialització dels seus productes en els diferents mercats.

sobreinternacional.ivace© gva.es  

 

 ASSISTÈNCIA PERSONALITZADA EN DESTINACIÓ (ASDES)

Acompanyament de l'empresa en necessitats específiques que no es vegen reflectides en la resta de serveis IVACE Internacional, que requerisquen seguiment (processos de registre de marques, homologacions necessàries o tècniques, etc.).

El pla de treball d'establirà cas a cas.

Per mesos, segons necessitat de l'empresa.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 365,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 450,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €
ASSISTÈNCIA PERSONALITZADA EN DESTINACIÓ PUNTUAL (ASDES)

Suport a l'empresa en circumstàncies puntuals, a determinar.

Un a diversos dies.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 100,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 125,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 150,00 € 
CERCA DE CANALES DE DISTRIBUCIÓ (CANA)

L'oficina realitza una cerca i selecció de candidats o empreses importador, agent, distribuïdor, etc.- que desenvolupen la comercialització dels productes o serveis de l'empresa en aquest mercat. Una vegada finalitzat el treball, a l'empresa valenciana se li entrega un informe detallat.

Al voltant de 4 a 6 setmanes.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 365,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 450,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €
ESTUDI ESTRATÈGIC (ESTU)

Facilitar a l'empresa la informació necessària sobre un determinat mercat amb l'objectiu que l'empresa:

 • analitze les possibilitats de venda dels seus productes i
 • decidisca la forma i estratègia de penetració en un mercat

Per mesos, a determinar.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 365,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 450,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €
ASSISTÈNCIA EN FIRES (FERI)

Preparar i fer costat a una empresa respecte a la seua participació en una fira en l'exterior, amb l'objectiu que rendibilitze al màxim la seua participació com a expositor.

A determinar.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 250,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 375,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €
INFORMACIÓ ESTRATÈGICA (INEST)

LLISTAT DE CONTACTES: L'oficina d'IVACE en l'exterior cerca i selecciona potencials clients sobre la base del perfil sol·licitat per l'empresa i comprova que les dades de contacte estiguen actualitzats.

Al voltant de tres setmanes.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 100,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 125,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 150,00 €
IVACE SONDEJA (SONDEJA)

Per als mercats en els quals no es compta amb cap informació i sembla convenient fer una aproximació inicial en la qual obtindre una panoràmica del mercat i sector. És una forma molt àgil d'obtindre major informació sobre la viabilitat d'un producte o servei en un mercat concret.

A l'empresa se li entrega un informe amb la informació obtinguda, realitzant a més una videoconferència amb la Delegació d'IVACE corresponent, en la qual es poden resoldre molt clarament els possibles dubtes o preguntes que puga tindre l'empresa valenciana.

Al voltant de tres setmanes.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 100,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 125,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 150,00 € 
AGENDA EN VIATGE DE PROSPECCIÓ (VIAP)

L'oficina d'IVACE en l'exterior cerca i selecciona potencials clients sobre la base del perfil sol·licitat per l'empresa, organitza una agenda de treball i acompanya a les entrevistes a mantindre al país de destinació amb el que es facilita enormement la comunicació (tant a nivell d'idioma com de cultura pròpia del país).

Un a diversos dies.

La duració més habitual d'una agenda és de 2 o 3 dies de treball efectius en destinació.

Preus:

 • Empresa xicoteta fins a 50 empleats 250,00 €
 • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats 375,00 €
 • Empresa gran més de 250 empleats 500,00 €
UNS ALTRES
Cerca o elaboració d'informació estratègica, legislació específica, etc. Segons petició de les empreses i disponibilitat d'IVACE INTERNACIONAL.

 

 

 Al teu servei

Des d'Ivace Internacional estem adaptant els nostres serveis per a mitigar les dificultats d'aprovisionament que algunes empreses poden estar patint i identificar noves oportunitats de negoci.

Comptem amb una Xarxa Exterior des de la qual podem contactar amb empreses importadores i distribuïdores. Estem al teu servei.   

 

 

conectarmercadoexterior

Et connectem amb els mercats exteriors

En el moment actual, amb mesures restrictives per a la circulació de persones a causa de la pandèmia, és més rellevant que mai comptar amb personal expert en els mercats exteriors que ens puga assessorar i informar de la situació en els diferents països.

La Xarxa Exterior de l'Ivace está al teu servei per a: 

- conéixer la situació dels mercats,
- consultar els teus dubtes sobre la circulació de mercaderies en cada país,
- les perspectives econòmiques, o
- les mesures implementades en cadascun d'ells.

A través del servei #Contacta pots mantindre una videoconferència des del teu propi despatx i conéixer de primera mà l'actualitat del mercat que t'interesse.

>> Accés a Contacta

Localitzem proveïdors alternatius

Les empreses que tinguen problemes de subministrament de béns intermedis produïts en mercats exteriors podran sol·licitar a Ivace Internacional la cerca de proveïdors alternatius.

Per a això, les empreses han de registrar-se per a poder emplenar una fitxa amb les dades necessàries per a identificar els productes objecte de la cerca.

Una vegada rebuda la sol·licitud per part de l'empresa, IVACE consultarà amb la respectiva associació sectorial l'existència de proveïdors locals en la Comunitat Valenciana que puguen donar resposta a aquesta necessitat i, en paral·lel, ampliarà la cerca a nivell internacional a través de la Xarxa Exterior.

Aquest servei d'identificació de proveïdors serà gratuït fins al 31 de juliol, a l'espera de l'evolució de la situació.

En el desenvolupament d'aquest servei Ivace comptarà amb la col·laboració de Seimed-EEN , la major xarxa de suport per a les pimes europees que gestiona l'Ivace en la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia promoguda i finançada per la Comissió Europea.

>> Sol·licitud servei

Cerquem nous clients en altres mercats

Atés que tots els mercats estan veient alentida la seua activitat, empreses de tot el món poden tindre problemes de subministrament en l'actualitat, un fet que pot convertir-se en una oportunitat per a les empreses de la Comunitat Valenciana.

Des d'Ivace volem identificar noves oportunitats per als productes valencians i ajudar les empreses a trobar nous clients que estiguen buscant proveïdors alternatius.

Et proposem realitzar una identificació de contactes per a facilitar-te un llistat. Els dos primers serveis sol·licitats per cada empresa seran gratuïts fins al 31 de juliol.

Si t'interessa aquest servei, pots sol·licitar-lo a través de la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cerquem canals de comercialització Ecommerce-Marketplaces en destinació

T'ajudem a desenvolupar una estratègia de venda online en el mercat, de la mà de la nostra Xarxa Exterior

Identificació personalitzada dels marketplaces o plataformes de venda online més adequats, tant verticals com horitzontals

Suport per a la identificació de proveïdors de serveis o solucions necessaris per a implementar la teua estratègia de venda en línia. Proveïdors externs sense relació amb l'Ivace que et poden ajudar en la teua estratègia.

Contacta amb nosaltres per a solucionar qualsevol dubte o per a sol·licitar el servei en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

(+info)

 

L'actual situació de pandèmia provocada per la Covid19 tindrà un reflex en una major digitalització empresarial. Des d'IVACE volem impulsar aqueixa digitalització també en l'àmbit de la internacionalització.

Per a això, t'oferim un paquet de mesures dirigides tota elles a reforçar la teua estratègia de venda ecommerce i a través de mercats electrònics.

T'oferim un servei personalitzat des de la nostra Xarxa Exterior per a analitzar la viabilitat de comercialització en el canal online, considerant les seues diferents variants, i aportar totes les dades necessàries per a establir les estratègies més adequades en cada mercat.

Reforçarem la formació amb webinaris especialitzats en aquests nous canals de comercialització. La informació i la formació és el primer pas per al desenvolupament d'una bona estratègia.

 

 cuadrado webinarios2 v    consultoriaestrategia2 v    canalecommerce2 v    ayudasestrategia2 v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valIVACE Internacional desenvolupa un programa de Consultoria Estratègica a càrrec d'experts que col·laboren amb IVACE i assessoren les empreses en diverses matèries del procés d'internacionalització.
 
IVACE assumeix el 90% dels costos de contractació del consultor o expert i facilita a l'empresa un acompanyament que va de 30 hores a 8 mesos de duració, en temàtiques tan rellevants com les següents:
 
 • inici a l'exportació,
 • inici a la contractació pública internacional,
 • presentació d'ofertes en contractació pública internacional,
 • màrqueting digital internacional,
 • estratègies de marca i comunicació internacional,
 • finançament internacional
 • expansió internacional de start-ups i
 • revisió de l'estratègia d'internacionalització.

 

Amb aquest programa IVACE persegueix facilitar a les empreses els coneixements i experiència que permeten a les empreses millorar la seua estratègia en els mercats exteriors i d'aquesta manera guanyar major competitivitat en aquests.

Les empreses que han sigut usuàries d'aquest programa durant els últims quatre anys compten amb una ajuda per a la posada en marxa, desenvolupament i seguiment dels plans de tutories d'internacionalització aprovats per l'IVACE l'import del qual no supere el límit màxim de 100.000 euros.

A més i com a novetat en 2020, es consideren elegibles les despeses de consultoria relacionats amb el BREXIT.

La intensitat de l'ajuda serà del 50% dels costos subvencionables.

És un programa cofinançat amb Fons FEDER.

 

Tens fins al 30 de setembre per a sol.licitar el Xec Tutories 

brexit-artIVACE Internacional, a través de l'oficina a Londres, habilita una via de consulta directa i gratuïta per a assessorar les empreses davant l'eixida del Regne Unit de la UE.

Aquesta és una de les actuacions posades en marxa per la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, per a donar suport a les empreses valencianes i reduir al màxim els efectes nocius i les incerteses generades per l'eixida Regne Unit de la Unió Europea i fins i tot per l'establiment d'un no-acord.

Volem estar al costat de les empreses valencianes.

Pots consultar l'informe realitzat per la nostra oficina a Londres. A més d'aquest nou servei hem previst la realització de Contactas periòdics amb el nostre personal perquè pugues solucionar els teus dubtes en una reunió per videoconferència, sense moure't del teu propi despatx.

Pots manar les teues consultes a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'atendrem.

IVACE

#FemEmpresa

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.