El 5 de febrer IVACE, en coordinació amb Cambra València, organitza aquesta jornada en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en I+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la Comunitat Valenciana que participen en el Programa Europeu Horitzó 2020.

Està dirigida a les Pimes i el seu ecosistema de suport amb l'objectiu de divulgar l'evolució de l'Instrument Pime en el marc de la iniciativa Pilot del futur Consell Europeu de la Innovació (EIC) per a 2019-2020. L'Instrument Pime d'H2020 ha beneficiat fins hui a més de 90 entitats de la Comunitat Valenciana, en la seua majoria Pimes i Startups.

Se celebrarà així mateix un taller de revisió de projectes en fase de proposta per a les pròximes convocatòries obertes, amb el Delegat Espanyol d'Instrument PIME. Per a això, els interessats hauran de sol·licitar-ho prèviament enviant la memòria segons el model de la Comissió Europea abans de les 12.00 del 25 de Febrer de 2019 a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

>> Més informació i inscripció

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.