Digitaliza-vL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha publicat la convocatòria DIGITALITZA a través de la qual recolza la incorporació de solucions innovadores en les pime encaminades a la digitalització (13-12-2018)


Com a novetat s'intensifica les ajudes respecte a la convocatòria anterior. Fins a un 30% per a mitges empreses i fins a un 40% per a les xicotetes arribant a finançar projectes de fins a 100.000 euros, enfront dels 80.000 de l'exercici anterior.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'obrirà el pròxim 8 de gener fins al 19 de febrer de 2019.

DIGITALITZA té un pressupost de 6,5 milions d'euros i compta amb co finançament europeu a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

La convocatòria dona suport a projectes sobre implantació de sistemes d'informació  de control de processos productius, sistemes de captura de dades, manteniment preventiu, automatització, i sensorització associats a producte, servei i procés o sistemes de planificació de recursos empresarials, de logística interna i externa.

Ajudes 2017

En 2017 l´Ivace va recolzar un total de 323 projectes de digitalització que van generar una inversió empresarial de 17,7 milions d'euros.

Destaca la maduresa dels projectes finançats respecte a la convocatòria anterior així com el creixement notable dels projectes de robotització i visió artificial.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.