Createc-vIvace innovació ha publicat la convocatòria d'ajudes per a la creació d'empreses de base tecnològica on una de les principals novetats és l'increment de la intensitat de les ajudes fins a un 70% dels costos subvencionables projecte (4-12-2018/)


CREATEC 2018 ix amb un pressupost d'1.513.760 euros i recolza a les empreses la contractació de serveis d´I+D, les despeses de contractació de personal investigador i personal tècnics, la inversió en béns d'equip o l'adquisició de drets de patents o llicències.

La convocatòria de CREATEC, cofinançada a través del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valeciana 2014-2020 ?facilita la creació de noves start-ups i spin offs ; empreses generadores de valor que mitjançant l'aplicació contínua de coneixement tècnic i científic dissenyen, desenvolupen i elaboren nous productes? ha assenyalat la directora general de l' Ivace, Júlia Company.

El termini perquè les empreses puguen presentar les seues sol·licituds a CREATEC s'obri el 8 de gener de 2019 i finalitza el 20 de febrer.

Aplicació Solicit@

Per a les convocatòries d'ajudes de 2019 per a projectes d'innovació, energia, internacional i parcs empresarials, l' Ivace va a activar l'aplicació Solicit@ dirigida a facilitar, simplificar i agilitar a empreses i entitats els tràmits necessaris a l'hora de sol·licitar una ajuda a l'Institut.

A partir de 2019 amb Solicit@ les empreses i entitats que vulguen participar en les convocatòries d'ajudes de l' Ivace només hauran d'emplenar una vegada les seues dades generals.

?L'objectiu de la Conselleria d'Economia sostenible i de l' Ivace- ha assenyalat Júlia Company- és acostar-nos més al nostre públic objectiu perquè cada vegada més empreses i entitats se servisquen de les ajudes de l' Ivace per a seguir creixent tant dins com fora de les nostres fronteres?.

Solicit@ estarà operatiu a partir de gener de 2019.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.