El 4 de desembre IVACE i la Secretaria General d'Indústria i PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme organitzen en  la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València una jornada amb l'objectiu d'impulsar a la indústria i facilitar l'accés al finançament dels projectes industrials.

També es donarà a conéixer a les empreses les novetats que introdueix la recentment publicada Ordre ICT/1100/2018, de 18 d'octubre, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de suport financer a la inversió industrial en el marc de la política pública de reindustrialització i enfortiment de la competitivitat industrial.

A més, s'oferirà informació sobre altres programes de finançament de la SGIPYME i sobre el servei d'assessorament Finança_Indústria, així com informació relativa als programes de suport de l'IVACE.

>> Programa

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.