18-SudoePensant en les pimes i emprenedors amb necessitat de finançament per a créixer, la iniciativa europea Smart Finance convoca la primera edició del Concurs Smart Finance, dirigit a empreses constituïdes entre 2008 i 2016 que hagen innovat en qualsevol àmbit i que necessiten finançament per a un nou projecte. Candidatures fins al 12 de setembre.

Els finalistes tindran accés a una taula de finançament preparat específicament per als seus projectes, amb la formació i aprenentatge necessaris per a desenvolupar-los. Prèviament, aquests tres finalistes es triaran d'una preselecció de deu, que gaudiran d'un pla d'assessorament personalitzat per a realitzar la presentació de la seua empresa i del projecte davant el jurat.

Les empreses han de tenir domicili en l'espai SUDOE (abasta totes les comunitats espanyoles, menys Canàries, les regions franceses de Auvergne, Occitanie i Nouvelle Aquitaine, les regions continentals de Portugal, Gibraltar i el Principat d'Andorra).

Les candidatures es poden presentar fins al 12 de setembre de 2018. A partir de llavors, un jurat format per especialistes en finançament, empresa i emprenedoria seleccionarà les deu millors candidatures, a les quals realitzarà el pla d'assessorament esmentat anteriorment. D'entre elles es triarà als tres finalistes a l'octubre de 2018, a les quals es prepararà per a la seua taula de finançament, que tindrà lloc el 24 d'octubre.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.