eya logo 2014 high resFins al 15 de juliol poden presentar-se projectes al Premi Europeu de la Joventut 2018 (EYA - European Youth Award) que reconeix aquells projectes digitals que tinguen un impacte en la societat i que aborden els objectius del Consell d'Europa, Europa 2020 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU.

El premi està obert a la participació de joves de menys de 33 anys de més de 59 països (Estats membres de la Unió Europea, Consell d'Europa, Unió pel Mediterrani, Bielorússia i Kosovo).

El premi EYA compta amb 9 categories: foment de la salut, aprenentatge intel·ligent, connectant cultures, planet friendly, ciutadania activa, economia sostenible, gestió de la vida, innovació oberta i Europa futura.

EYA seleccionarà a tres guanyadors per categoria que seran convidats al Festival EYA en Graz (Àustria) del 28 de novembre a l'1 de desembre per a presentar el seu projecte i rebre el premi.

>> Més informació

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.