goglob23 v

asistentes v

reuniones v

empresas v

La huitena edició del Congrés Go Global, s'ha celebrat per primera vegada a Alacant, concretament els dies 24 i 25 d'octubre en IFA Fira Alacant.

Esta huitena edició ha tornat a despertar l'interés de les empreses. Més de 1.300 assistents i al voltant de 1.400 reunions de treball.

Les reunions s'han celebrat de manera ininterrompuda durant els dos dies del Congrés i durant tota la jornada.

En este sentit, destaca el nombre d'empreses importadores presents en el Congrés, 40 empreses importadores. En esta edició les empreses importadores procedien de:
Algèria, el Canadà, Xile, la Xina, Corea del Sud, Costa d'Ivori, Filipines, Geòrgia, Ghana, l'Índia, Indonèsia, Kazajstan, el Marroc, Mèxic, Polònia, el Regne Unit, Romania, Tailàndia, els Estats Units (Miami, Nova York), Uzbekistan, Vietnam.

Tant les empreses importadores com les empreses participants ens han comentat les bones sensacions generades.

Quant al personal expert de la Xarxa Exterior, s'ha desplaçat de nou, en esta ocasió a Alacant, per a atendre les empreses valencianes. Solament amb la Xarxa Exterior de l'IVACE estan representats més de 20 mercats estratègics. Acostem la informació i assessorament sobre països a través de reunions individuals.

Quant a les temàtiques, la huitena edició d'este congrés ha incidit en aspectes com la digitalització i la intel·ligència artificial aplicada al comerç exterior. També ha sigut present la informació sobre programes europeus, finançament internacional i propietat intel·lectual.

A més, hem tingut l'oportunitat d'assistir a la ponència magistral “El gir polític de la globalització i les seues implicacions per a mercats i empreses” a càrrec del Director de l'Oficina d'Espanya del Consell Europeu de Relacions Exteriors, José Ignacio Torreblanca, que ha realitzat una anàlisi detallada de la situació geopolítica i la seua influència en el món econòmic i empresarial. A este desdejuni de treball han assistit cent vint representants d'empreses i entitats.

L'especialització per a joves també ha sigut present enguany amb una jornada dirigida només a estudiants en la qual hem informat sobre les Beques Ivace i les beques Icex i a la qual han assistit més d'un centenar d'estudiants interessats a especialitzar-se en internacionalització.


 
 
 
 
 
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.