logo incomera eu-01La Comissió Europea ha adoptat una estratègia d'innovació per a millorar la capacitat d'Europa i oferir un creixement intel·ligent, sostenible i integrador. És l'estratègia de l'Especialització Intel·ligent.

El projecte: Innovació i Comercialització en l'àrea temàtica NMP-INCOMERA és una acció de coordinació i suport especialment dedicada a les tecnologies de NMP (nanociències, nanotecnologies, materials i noves tecnologies de producció).

A través d'una sèrie de convocatòries conjuntes transnacionals, INCOMERA finançarà serveis d'innovació, facilitarà la transferència de coneixements en una mescla de polítiques i eines de finançament per a recolzar projectes interregionals i intersectoriales.

Objectius:

  • Detectar i recolzar financerament els resultats de recerca de NMP per a proporcionar solucions per a productes, processos o serveis, innovadors.
  • Analitzar i avaluar les lliçons de les mesures adoptades i recolzats en diversos Estats membres per a explotar els resultats de la recerca.
  • Establir el marc operacional per a recolzar de manera eficient els passos successius entre la recerca i la innovació, prestant especial atenció a la utilització dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER), en el context de l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent.

>> Más información

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.