Més de 1200 pimes valencianes s'interessen per la internacionalització en la VI edició del Congrés Go Global

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de les pimes valencianes, organitzat pel Consell de Cambres de Comerç CV, la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'Ivace Internacional i ICEX España Exportació i Inversions, ha congregat, entre assistents presencials i virtuals, a més de 1200 pimes al llarg de dues jornades, durant les quals s'han mantingut prop de 700 reunions de treball, 300 d'elles amb empreses importadores.

Ponents de primer nivell, experts en mercats internacionals, compradors estrangers, entitats financeres i responsables de la Xarxa Exterior d'Ivace i ICEX han posat a la disposició de les pimes valencianes tot el seu coneixement i eines per al desenvolupament i la internacionalització d'empreses.

Així, el VI Congrés Go Global que ha recuperat el seu caràcter presencial i que s'ha pogut seguir també per streaming, ha comptat amb conferències i taules de debat empresarial, a més d'un espai dedicat a explorar possibilitats de finançament i una sala per a conéixer les oportunitats que ofereix Europa, sempre en matèria d'internacionalització.

Les empreses han respost a la convocatòria i han mantingut un total de 350 reunions amb la Xarxa Exterior de l'Ivace, sent Alemanya, França, el Regne Unit els països amb major nombre de reunions. Fora d'Europa destaca l'interés despertat per Emirats Àrabs.

El Congrés Go Global tanca aquesta VI edició amb gran èxit de participació, consolidant així la utilització d'un format híbrid que ha facilitat a les empreses de la Comunitat l'assistència a les diferents activitats del Congrés.

 

accesogris Accés a continguts del congrés

 

¡Gràcies por acompanyar-nos en el 6é #CongrésGoGlobal!

 

Vídeo resum 6a. Edició Go Global

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.