Modernització polígons
Parcs empresarials

parques val

 

IVACE Parcs Empresarials té entre les seues funcions promocionar i comercialitzar els parcs empresarials i sòl industrial propietat de la Generalitat Valenciana.
Compta amb un equip de tècnics que assessoren i ajuden a les empreses a implantar i a engegar el seu projecte acompanyant-los en tot el procés des de l'adquisició de la parcel·la/nau industrial fins a la seua instal·lació definitiva.

Ofereix atractives condicions de comercialització de sòl industrial i ajudes per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, i gestiona el Mapa de Sòl industrial: una eina clau per a localitzar les àrees industrials de la Comunitat.

A més, realitza actuacions de Metrologia Legal i Seguretat Industrial per a garantir la seguretat de productes i instal·lacions industrials i funcions en matèria d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).

                  telefono   961 209 600 -            sobre   e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

Modernització polígons

.