RIS3 Comunitat Valenciana
Què és RIS3
ris3-h-140.jpgRIS3 (Research and Innovation Smart Specialisation Strategy – Estratègia d'Especialització Intel·ligent en Investigació i Innovació) es referix a la focalització productiva/empresarial d'una regió, en el nostre cas la Comunitat Valenciana, en àmbits potencialment competitius i generadors de desenvolupament en el marc d'un context global.
 
 

 

Llegeix més...
 
.

Documentos RIS3 Comunitat Valenciana

Documents finals RIS3CV

Document de l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent per a la Recerca i Innovació a la Comunitat Valenciana (RIS3-CV) aprovat per la Comissió Delegada del Consell per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació del 27 de desembre de 2016.
     
 
     
       versiointegra    resumexecutiu  
             

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

.

Estructura y proceso de una RIS3 regional

Fundamentos, fases e instrumentos para una RIS3 regional

fundamentos.jpg
Los fundamentos de la especialización inteligente expresan la forma de enlazar la investigación y la innovación con el desarrollo económico regional reconociendo el protagonismo de la iniciativa empresarial y coordinando las iniciativas, activos y capacidades tanto en la propia región como con el entorno exterior más cercano. 
Llegeix més...
.

Noticias RIS3

Especialització intel·ligent: una eina europea per a crear riquesa

RIS3 s'està convertint progressivament en el paradigma de referència a Europa per al diàleg entre agents socials, del coneixement i les administracions sobre com la recerca i la innovació poden ser motor de desenvolupament regional. En aquest reportatge recentment emès per Euronews, podem veure exemples de l'aplicació amb èxit de RIS3 en les regions d'Emilia-Romagna (IT) i Pomerània (PL).

EURONEWS-VAL

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

.

Temes d'interés RIS3

Agenda Digital de la Comunitat Valenciana

logo.jpgLa Generalitat Valenciana ha establit la denominada Agenda Digital de la Comunitat Valenciana (ADCV), que  consistix en una estratègia d'actuació per al període 2014-2020, capaç d'impulsar, mitjançant iniciatives concretes, l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) com a motor del creixement econòmic sostenible i de l'ocupació de qualitat.
Llegeix més...

Mapa de prioritats regionals

La Plataforma RIS3 posa a disposició dels participants en el procés Eye@RIS3, el Mapa de prioritats regionals, una ferramenta per a facilitar informació sobre les prioritats que van definint les diferents regions europees, a fi d'ajudar-los a posicionar-se, trobar els seus nínxols particulars d'activitat i socis potencials per a la col·laboració.