Ivace
Xarxa exterior. Nous serveis

Al teu servei

Des d'Ivace Internacional estem adaptant els nostres serveis per a mitigar les dificultats d'aprovisionament que algunes empreses poden estar patint i identificar noves oportunitats de negoci.

Comptem amb una Xarxa Exterior des de la qual podem contactar amb empreses importadores i distribuïdores. Estem al teu servei.

conectarmercadoexterior

proveedores4

clientes

agenda

ecommerce 

 Et connectem amb els mercats exteriors.

Localitzem proveïdors alternatius

Cerquem nous clients en altres mercats

Organitzem agendes virtuals amb empreses importadores

Cerquem canals de comercialització Ecommerce-Marketplaces en destinació

En el moment actual, amb mesures restrictives per a la circulació de persones a causa de la pandèmia, és més rellevant que mai comptar amb personal expert en els mercats exteriors que ens puga assessorar i informar de la situació en els diferents països.

La Xarxa Exterior de l'Ivace está al teu servei per a: 

- conéixer la situació dels mercats,
- consultar els teus dubtes sobre la circulació de mercaderies en cada país,
- les perspectives econòmiques, o
- les mesures implementades en cadascun d'ells.

A través del servei #Contacta pots mantindre una videoconferència des del teu propi despatx i conéixer de primera mà l'actualitat del mercat que t'interesse.

>> Accés a Contacta

Les empreses que tinguen problemes de subministrament de béns intermedis produïts en mercats exteriors podran sol·licitar a Ivace Internacional la cerca de proveïdors alternatius.

Per a això, les empreses han de registrar-se per a poder emplenar una fitxa amb les dades necessàries per a identificar els productes objecte de la cerca.

Una vegada rebuda la sol·licitud per part de l'empresa, IVACE consultarà amb la respectiva associació sectorial l'existència de proveïdors locals en la Comunitat Valenciana que puguen donar resposta a aquesta necessitat i, en paral·lel, ampliarà la cerca a nivell internacional a través de la Xarxa Exterior.

Aquest servei d'identificació de proveïdors serà gratuït durant el primer semestre de 2020, a l'espera de l'evolució de la situació.

En el desenvolupament d'aquest servei Ivace comptarà amb la col·laboració de Seimed-EEN, la major xarxa de suport per a les pimes europees que gestiona l'Ivace en la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia promoguda i finançada per la Comissió Europea.

>> Sol·licitud servei

Atés que tots els mercats estan veient alentida la seua activitat, empreses de tot el món poden tindre problemes de subministrament en l'actualitat, un fet que pot convertir-se en una oportunitat per a les empreses de la Comunitat Valenciana.

Des d'Ivace volem identificar noves oportunitats per als productes valencians i ajudar les empreses a trobar nous clients que estiguen buscant proveïdors alternatius.

Et proposem realitzar una identificació de contactes per a facilitar-te un llistat. Els dos primers serveis sol·licitats per cada empresa seran gratuïts durant el primer semestre de l'any.

Si t'interessa aquest servei, pots sol·licitar-lo a través de la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Donades les restriccions a la circulació de persones a tot el món, et recordem que comptes amb la Xarxa Exterior de l'IVACE.

En la situació actual, podem ajudar-te en la confecció d'Agendes Virtuals amb empreses importadores que substitueixen als viatges de prospecció, molt demandat per les empreses.

Els dos primers serveis sol.licitats per cada empresa seran gratuïts. Per a qualsevol consulta pots contactar amb el nostre personal de València.

Recorda que comptes amb la nostra Xarxa.

Posa't en contacte amb nosaltres:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

T'ajudem a desenvolupar una estratègia de venda online en el mercat, de la mà de la nostra Xarxa Exterior

Identificació personalitzada dels marketplaces o plataformes de venda online més adequats, tant verticals com horitzontals

Suport per a la identificació de proveïdors de serveis o solucions necessaris per a implementar la teua estratègia de venda en línia. Proveïdors externs sense relació amb l'Ivace que et poden ajudar en la teua estratègia.

Contacta amb nosaltres per a solucionar qualsevol dubte o per a sol·licitar el servei en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

(+info)