Ivace
Xarxa exterior. Nous serveis

 

NOUS SERVEIS

Al teu servei.

Des d'Ivace Internacional estem adaptant els nostres serveis per a mitigar les dificultats d'aprovisionament que algunes empreses poden estar patint i identificar noves oportunitats de negoci.

Comptem amb una Xarxa Exterior des de la qual podem contactar amb empreses importadores i distribuïdores. Estem al teu servei.

 

1. Et busquem proveïdors alternatius

Les empreses que tinguen problemes de subministrament de béns intermedis produïts en mercats exteriors podran sol·licitar a Ivace Internacional la cerca de proveïdors alternatius.

Per a això, les empreses han de registrar-se per a poder emplenar una fitxa amb les dades necessàries per a identificar els productes objecte de la cerca.

Una vegada rebuda la sol·licitud per part de l'empresa, IVACE Internacional consultarà amb la respectiva Associació sectorial l'existència de proveïdors locals en la Comunitat Valenciana que puguen donar resposta a aquesta necessitat i, en paral·lel, ampliarà la cerca a nivell internacional a través de la Xarxa Exterior.

Aquest servei d'identificació de proveïdors serà gratuït durant el primer semestre de 2020, a l'espera de l'evolució de la situació.

En el desenvolupament d'aquest servei Ivace Internacional comptarà amb la col·laboració de Seimed-EEN, la major xarxa de suport per a les pimes europees que gestiona l'Ivace en la Comunitat Valenciana i a la regió de Múrcia promoguda i finançada per la Comissió Europea.

>> Sol·licitud servei


 
2. Et busquem nous clients en altres mercats

Atés que tots els mercats estan veient alentida la seua activitat, empreses de tot el món poden tindre problemes de subministrament en l'actualitat, un fet que pot convertir-se en una oportunitat per a les empreses de la Comunitat Valenciana.

Des d'Ivace Internacional volem identificar noves oportunitats per als productes valencians i ajudar les empreses a trobar nous clients que estiguen buscant proveïdors alternatius.

Aquest servei serà gratuït durant el primer semestre de l'any. Si t'interessa aquest servei, pots sol·licitar-lo a través de la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En relació amb aquest servei, que al principi se centrava únicament a la Xina, us deixem disponible la informació que vam preparar sobre aquest tema en aquell moment.


>> En aquest enllaç pots consultar les oportunitats dels productes en relació amb la dependència de la Xina. (En una taula general)

També pots consultar la dependència del mercat xinés de determinats sectors de la Comunitat  Valenciana.

 

3 . T'organitzem agendes virtuals amb empreses importadores.

Donades les restriccions a la circulació de persones a tot el món, et recordem que comptes amb la Xarxa Exterior de l'IVACE. En la situació actual, podem ajudar-te en la confecció d'Agendes Virtuals amb empreses importadores que substitueixen als viatges de prospecció, molt demandat per les empreses.

Els dos primers serveis sol.licitats per cada empresa seran gratuïts.

Les tarifes d'aquest servei seran les següents a partir del tercer servei:

  • Empresa xicoteta fins a 50 empleats: 100,00 €
  • Empresa mitjana de 51 a 250 empleats: 125,00 €
  • Empresa gran més de 250 empleats: 150,00 €

Recorda que comptes amb la nostra Xarxa. Posa't en contacte amb nosaltres:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.