El IV Congrés Go Global impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes el 19 i 20 de noviembre
El IV Congrés Go Global impulsarà la internacionalització de les pimes valencianes el 19 i 20 de noviembre M'agrada Imprimeix Correu

Imágen Congreso Go GlobalEl Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència per als especialistes en internacionalització de la Comunitat Valenciana, prepara la seua quarta edició el pròxim 19 i 20 de novembre en Fira València. Una cita ineludible per a les pimes valencianes que vulguen expandir i consolidar la seua estratègia empresarial en l'exterior (8-11-2019)

 

Congrés Go Global està organitzat per la conselleria d'Economia Sostetnible, a través d’Ivace Internacional, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i ICEX España Exportació i Inversions.

Aquest congrés pretén ser un espai d'informació i assessorament, on realitzar contactes amb altres empreses. Per això, compta amb una important aposta comercial amb la possibilitat de reunions de negocis (B2B) on participen més de 30 compradors internacionals. En l'edició de 2018 va haver-hi 1.600 inscrits, 551 reunions de la Xarxa Exterior de l'IVACE i 727 reunions d'empreses importadores convidades.

Les empreses interessades poden ja inscriure's en la web oficial: www.congresogoglobal.com.

En la seua quarta edició, com a novetat, les empreses valencianes comptaran amb els consellers econòmics i comercials de l’ICEX en les oficines de la Haia, Istanbul, Riad i Toronto, amb els quals connectar-se a través de videoconferència.

La directora general d'Internacionalització i directora adjunta de l'IVACE, María Dolores Parra, ha afirmat que el Congrés Go Global és “el resultat de les polítiques de la Conselleria d'Economia Sostenible basades en la suma d'esforços per a evitar duplicitats i facilitar al màxim l'estratègia de les empreses en un àmbit tan important com el de la internacionalització. Per això posem tots els recursos necessaris perquè aquesta iniciativa tinga continuïtat anys després d'any i es consolide com l'esdeveniment anual de referència en la internacionalització”.

En representació de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata assenyala: “El nostre objectiu és fer fàcil el difícil, ajudar les pimes a exportar oferint informació sobre mercats, coneixent experiències d'empreses que ja exporten i posant en comú els nostres serveis i experiència juntament amb l’ICEX i l’IVACE perquè l'empresari puga accedir en un sol punt a tot el portfòlio d'oportunitats”.

Per part seua, per a l’Icex, aquest Congrés Go Global es configura com una plataforma que facilita, no sols la relació entre les empreses i la possibilitat de conéixer més de prop a les institucions involucrades en la internacionalització, sinó també l'oportunitat d'accedir a la informació que ofereixen les associacions sectorials.

Durant el Congrés Go Global es realitzaran jornades sectorials, agrupades en macrosectors com la indústria agroalimentària o el joguet, que oferiran interessants xarrades sobre els temes que més preocupen o interessen a les seues empreses. En aquesta línia, participaran també responsables comercials d'entitats financeres en el marc de jornades de col·laboradors que, entre altres temes, donaran assessorament i informació sobre suports econòmics a la internacionalització.