Infoday regional H2020 clima, medi ambient, agricultura, alimentació i bioeconomia
Infoday regional H2020 clima, medi ambient, agricultura, alimentació i bioeconomia M'agrada Imprimeix Correu

Infodaty2-5IVACE i SEIMED organitzen el 17 d'octubre en la seu d'AINIA, aquesta jornada amb l'objectiu d'analitzar les oportunitats que queden en les temàtiques dels Reptes Socials 2 i 5 i del Programa Prima, en l'últim any d'H2020. A més s'avançarà sobre la seua evolució cap al pròxim Programa Marco d'Investigació i Innovació de la UE “Horitzó Europa”.

Les citades temàtiques giren entorn de:

- Seguretat alimentària, agricultura i silvicultura sostenibles, investigació marina, marítima i d'aigües interiors i la Bioeconomia (Repte Social 2)

- Acció pel Clima, Medi Ambient, Eficiència de Recursos i Matèries primeres (Repte Social 5)

- Investigació i innovació en l'àrea mediterrània (Programa PRIMA)

Durant la jornada comptarem amb personal expert del CDTI que són els Punts Nacionals de Contacte per a aquests reptes socials, així com entitats destacades que compartiran les seues experiències i recomanacions per a una participació reeixida en els projectes. Es podrà sol·licitar una reunió per a revisar propostes de projectes en preparació.

Aquest Infoday s'emmarca en l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació de la I+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació d'agents de la innovació identificant les claus per a presentar projectes a les convocatòries del programa europeu Horitzó 2020.

>> Més informació i inscripció